- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz
tibcsi0407 #32 üzenetére
Mifene, dicséred az 1+5-öt?
Am. lehet az tudni, hogy az 5t oreoval jön-e?
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #35 üzenetére
4.5.14, akkor lehet, hogy csak én kaptam most meg.
Nekem simán megvan két nap az 5-6 óra SoT mellett is, ha keveset használom, akkor 2,5-3 nap is, bár hozzáteszem, hogy éjjel repülő módban van és amúgy is jobbára Wi-Fi kapcsolaton lóg. Mobilneten kicist kevesebb.
-
válasz
tibcsi0407 #32 üzenetére
Akkor az 5 jobb lett. Viszont a két kamera
,ha már raktak bele,akkor a minőségre jobban oda kellene figyelni,mert így csak nesze semmi fogd meg jól.
Akku? Milyen az üzemidő? -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #32 üzenetére
A BT kifejezetten jó, van aptX HD is, ami azért nem annyira divat még a többieknél. LG használja, meg azt hiszem a Samsung (bár nem vagyok benne biztos, hogy ő nem csak a sima aptX-et).
Amúgy pont ma jött egy frissítés, szóval azért kezdik utolérni magukat a havi biztonsági javításokkal.
-
válasz
tibcsi0407 #29 üzenetére
Akkor lehet az 5 javítva lett. Bár én úgy értem,hogy kihangosítva maga a telefon csak. Pl.amikor nem tudom a fülemhez emelni valamiért és kihangosítom,majd leteszem az asztalra. Na az volt a rossz minőség. A bluetooth is gyenge volt benne jut eszembe...
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #19 üzenetére
A legviccesebb az OP adatgyűjtésben, hogy kb annyit kellett csinálni a leállításához, hogy kikapcsoltad azt a User Experience programot. Pontosan ahogy minden más gyártónál is így működik.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
tibcsi0407 #14 üzenetére
Azért így már mindjárt más. Formára bejön, ha nem lesz túl drága, akkor esélyes lesz majd a next phone címre.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
tibcsi0407 #6 üzenetére
Ahogy a google kinyírta a nexus vonalat, és kiad egy jack nélküli, totál hibás pixel telefont.
Oneplust egyrészt amit leírtál, másrészt, amit a felhasználói adatokkal művelt. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
tibcsi0407 #4 üzenetére
De azért gondolom nem Snapi 660nal jön...?! Vagy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest