Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Dear Lyndon,
ha annyira jól fixált a Nokia mindent, akkor vajon miért bukkannak fel a C3 topikjában naponta többen is arról érdeklődve, hogy akkor most wifin megy, vagy gprs-en a net, hogyan tudom beállítani és mit kell csinálni, és "ugye nem veszi le a pénzem"?
Örülj, hogy neked nem tartott sokáig beállítani, az átlagember - mint láthatod, de talán el is hiheted nekem - sokkal többet küzd ezzel. És ha félrekalibrál valamit, akkor nem csak azért szív, mert lassú lesz a böngészője, hanem még a szolgáltató is megsarcolja a mobilnettel.
üdv
bogui: a kérdésedre a válasz: TE nem jártál rosszul, nem qrtad el. Olcsón jutottál hozzá, megfelel az igényeidnek és képes voltál beállítani. De ez nem jelenti azt, hogy ez mindenkire igaz lesz. Már csak az ára miatt sem.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
somogyi23
üzenetére
Neked is, Erik újoncnak is: nem tesztelgetünk újra telefonokat. Egyrészt kinek van erre ideje, másrészt tetszettek volna úgy kiadni piacra a készüléket, hogy az normálisan működik - elsőre, és nem a negyvenedik szoftverre. By the way, az egységsugarú júzer szerinted mikor fog otthont szoftvert frissíteni? A C3-00-t elqrták, nem kicsit, nagyon.
Külön örömteli, hogy természetesen megint a C3 júzerek sírnak kizárólag, de úgy, hogy közben voltam olyan bátor és visszaolvastam a hozzászólásaidat, amiben sírsz a megtörő kijelzőplexi miatt és hetvenszer magyarázod el másoknak, hogy melyik adakommunikációs menüpontban mit kell állítani, hogy a kiváló C3 hajlandó legyen úgy működni, ahogy out-of-the-box kéne neki. Annyira júzerfriendly, mint egy spanyolcsizma.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Házimozi haladó szinten
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest