Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerilee
aktív tag
(#4) joey20
Igen, én is elolvastam a hibaüzenetet, ezért elindítottam és letöltöttem mobilnettel a Bp-t tartalmazó térképrészletet, de akkor se nem ment...
(#2) berci
Nem... PC Suite módban csatlakoztattam....
Átállítottam a telefon menüben a Csatlakoz. > USB-t Adatátvitelre és láss csodát végre megjelent a memóriakártya hálózati meghajóként...
Már csak a céges tűzfalat kell meggyőznöm, hogy engedjen ki...
Nagyon köszönöm a segítséget mindkettőtöknek.

-
joey04
titán
Nekem is ezt írta ki pedig én kártyaolvasóval használtam.de elolvastam az üzenetet amit kiírt és van egy olyan kitétel hogy mielőtt használni akarod a Map Loadert indítsd el a telefonon a a Maps alkalmazást, gondolom akkor ír valami adatot a kártyára mert amikor aztán a kártyaolvasóba beteszem akkor amikor indul a map loader elkezd villogni az olvasó tehát adatot olvasnak róla.aztán kiírta nekem is ezt a hibát. játszadoztam kicsit a Mapsel telón újrapróbál és megy rendesen.
-
Gabás
addikt
útvonaltervezés egybe (bocs
) -
gerilee
aktív tag
Ez jól hangzik, de egyenlőre még a "Nokia Map Loader" sem működik nekem... E51-em van, rátoltam a 2.0-ás Nokia Maps-ot, de a Map Loader a szemembehazuggya, hogy: "No storage medium detected, Connecet your device... stb,stb.." Pedig connectálva van a device-om...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest