- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 8300 mAh, maradhat?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Majd feldobják azt is valami szép animációval
De ettől függetlenül nagyon bejön ez a rendszer, csak sajnos az évek alatt annyira hozzánőttem az androidhoz hogy fájdalmas lenne a váltás, így azt hiszem, ezt most kihagyom. Gondolok itt a rengeteg egyedi Androidos progira. De attól még nagyon jónak igérkezik.
-
blueMerle
veterán
Világos, de akkor is zavaró volt. Sokkal inkább örültem volna ha pl. Te prezentálod
Vagy a Nokiás tagot megkínáljátok egy kis folyékony körtével, szilvával...huhh olyan laza termékprezentáció lett volna, olyat még ti se láttatok soha az fix
Na, de persze így el van nézve, azt hittem valami marketinges, és akkor az valóban gáz lett volna, így nem az.
-
blueMerle
veterán
Maga a cucc nagyon bejön, az oprendszer is jó, de egyszerűen a videót nem tudtam végignézni annyi őőő őőő ő volt benne hogy az már idegtépő. Inkább olvassátok papírról a szöveget, komolyan srácok, mert ez így ebben a formában kínzás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Futás, futópályák
- Nyaralás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest