- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
tanulosSrac
csendes tag
Nokia shopból már megvásárolható , 3k-t sikerült lealkudni
-
Damage401
senior tag
válasz
tanulosSrac #862 üzenetére
Hello!
Azért Médiamánia S aminek 4990ft havidíja van és 115.000Ft azért az nem sok!
Én a HTC Desire-t vettem anno 112.000FT + első havidíj 180perces díjcsomaggal ami (5220FT) Telenor
Egész jónat tűnik kezdésként
Amilyen árak vannak Nokájéknál azért ez egész szipmi.Üdv
-
Damage401
senior tag
Sziasztok!
Szerintem egész jó ár
http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&productId=352065&langId=-11
-
Arthuro_Adam
őstag
Ha valakinek van T-Mobile-os kártyája, azzal fel tudni menni a volt t-zones oldalra? N950-en mobilnettel nem volt hajlandó megnyitni az origot sem.
-
madstunt
addikt
válasz
Arthuro_Adam #856 üzenetére
mivel a Harmattanért felelős team egyik tagja írta és tartja fenn az N900-ra elérhető egyetlen normálisan működő WLM plugint így szerintem 100%
-
bandigno
senior tag
nem győzöm nézegetni az ilyen unboxing videókat, gyönyörűűűű
-
madstunt
addikt
válasz
Arthuro_Adam #853 üzenetére
a veglegesben benne van, ugyanolyan szisztemaval mint az N900ban ergo pluginekkel bovitheto. Alapbol Gtalk,Skype, FB Chat es Jabber van asszem
Raboksz a statuszsorba, ottvan az aktualis allapotod (Online/Away/Offline) ha arra raboksz feljon egy ablak hogy beallitsd mi a statuszod es hogy mely accountjaid legyenek aktivak.@Karma Beta2ben terminalon keresztul engedelyezheto a Skype es GTalk. [link]
-
donceleger8
őstag
T-Mobile oldalán a hamarosan kapható készülékek között megjelent az N9!
Csak persze árat nem írtak hozzá és pontos dátumot sem. Sajnos! -
válasz
Arthuro_Adam #851 üzenetére
Beta2-ben nekem továbbra is FB és Twitter van csak, se Skype se GTalk nincs.
Vagy lehet rosszul tartom. -
válasz
madstunt #846 üzenetére
Engedélyezni lehet ("mindig frissül" a magyar megfelelője), tesztelni majd tesztelem holnap amikor csúcsidő lesz a beállításaim alapján
Arthuro_Adam: Én sajnos nem tudok róla, pedig jól jönne.
BTW valami drogost fogadtak fel háttérképrajzolásra. Konkrétan van, amelyiktől rosszul vagyok.
-
Arthuro_Adam
őstag
Messenger progi van már rá?
-
-
-
-
válasz
Arthuro_Adam #842 üzenetére
Találtam egy nem hivatalos Opera 11 .deb csomagot, mindjárt kipróbálom.
-
válasz
Arthuro_Adam #839 üzenetére
Terminálba átugrasz, wgettel letöltöd a RAR-t, aztán küzdhetsz az unrarral
Apropó, megkövetek mindenkit akit anno lehurrogtam, a Debian ARM csomagok tényleg feltelepülnek és működnek is. Az Aegis csak akkor szól be, ha futtatható fájlt másolok rá a vasra, csak azt nem engedi futni.
BTW ha valaki találkozott azzal, hogy lehet normális repókat felvenni a telefonon (hogy ne kézzel kelljen a csomagokat összevadászni a packages.debian.orgról), ne tartsa vissza.
-
madstunt
addikt
válasz
Arthuro_Adam #839 üzenetére
van rá opera-firefox. azokkal mennie kell
ha kézin van a net kapcsolat akkor nyilván nem fogja letölteni mikor nem aktív a kapcsolat.
nem értem mi ez a félelem az állandó netkapcsolattól, ha normálisan vannak beállítva a dolgok, nem fogyaszt érezhetően többet úgyse... -
Greg-77
aktív tag
Nagyon kíváncsi vagyok rá már élőben, meg arra is a T- mobile milyen áron adja majd, mert ha drága lesz, már pedig van esély rá és a támogatás jövője is bizonytalan hát...! Majd meglátjuk.
-
QuarK
senior tag
válasz
Arthuro_Adam #837 üzenetére
Gyors meglestem RAR fájlra:
"Download failed
Couldn't download that file. Type application/rar not supported."
A mail klienses dolgot most nincs idő...
-
Arthuro_Adam
őstag
Amúgy ha valaki hozzájut N9-hez, akkor nézze meg, hogy abban le lehet-e tölteni olyan fájlt, amit a telefonnal nem lehet megnyitni, illetve ha az internetcsatlakozás kézire van állítva, akkor letölti-e a leveleket x időnként.
Köszi.
-
errorcode06
őstag
Szép-szép, jó-jó, szeretem a nokiát, de ez már nekem is sok...
-
tween
őstag
a T-nél benn van a hamarosan kapható listában: [link]
-
Arthuro_Adam
őstag
-
Liberatore
tag
http://www.youtube.com/watch?v=lxUFaY2qPM4&feature=player_embedded
egy kis unboxing videoremélem jövő héten már nem csak előrendelhető
-
madstunt
addikt
válasz
Arthuro_Adam #830 üzenetére
nem tudják már hova dobják ki úgylátszik a hatralmas profitot...
3 év fejlesztését kikukázzák hogy vteljesen előlről kezdjenek majdhogynem egy új OS-t, miközbe pl ott a WebOS amit megvehettek volna és elég jó
Mondjuk nem tudom az új HP góré visszafordítja-e Apotheker döntését de szerintem még mindig kínálgatják... -
Arthuro_Adam
őstag
Ezt olvastátok? Bár ennek a telónak csak marginálisan van köze a MeeGohoz, azért érdekes látni, hogy mi lett belőle. Az persze megint más kérdés, hogy a jövő mit hoz. A Samsungnál lassan Dunát rekeszthet az OS-ekkel.
-
madstunt
addikt
válasz
Arthuro_Adam #824 üzenetére
nyailvan, csak nem hivatalosan a nokiatol vagy vmelyik szolgatatotol mert a sajat listaaraikat eleg ritkan csokkenti. xxlgsm es hasonlo dolgok siman jatszhatnak vagy kulfold ahol m,ar most is lehet olcsobb
-
=Mentor=
őstag
válasz
tanulosSrac #827 üzenetére
Tehát elmaradt a "nagy Bada boom"
-
-igu-
veterán
válasz
tanulosSrac #825 üzenetére
before applicable taxes
adó nélküli árról szól az írás
-
tanulosSrac
csendes tag
Azért az vicc, hogy a press release-ben említett (480 Euros = 137 390.428 huf) sikerült feltornászni 182k-ra.
-
madstunt
addikt
NOW SHIPPING!
-
=Mentor=
őstag
DE bezzeg a kínaiak már elkészítették a saját Nokia N9 klónjukat ami ráadásul nem kevesebb mint 7 operációs rendszert képes emulálni (Symbian Anna, WP7, Touchwiz, MeeGo, Ios, Android)
Csak erős idegzetűeknek!
-
QuarK
senior tag
válasz
Arthuro_Adam #818 üzenetére
Közben kiderült - annyira rohadt mód minimalisták voltak az alkotók, hogy nem írták ki az ikon alá ezt: "clearing, this might take several minutes".
Hagytuk olyan 10 percig futni, aztán már bootolt is - szerencsénk, hogy azzal nem tudtuk féltéglává varázsolni, hogy vadul indítgattuk újra 8mp-es power gomb nyomással
-
QuarK
senior tag
ööö, ha egy hozzánk dobott N9 (protoípus?) "clear everything" opcióját meghívta a főnökünk, és boot után csak egy ilyen "reload" jellegű ikon (önmagába forduló nyíl) jelenik meg, akkor mi van?
valami bennfentes tudja esetleg, vagy látott ilyet?
-
Damage401
senior tag
Hello!
Ahhoz képest hogy Szept 23. volt a debütálás semmi híre
üdv -
madstunt
addikt
válasz
Arthuro_Adam #810 üzenetére
nem szignifikánsan
-
Arthuro_Adam
őstag
Járt nálam egy N950, és engem egyetlen dolog zavar igazán, hogy állandó az internetkapcsolat. Ha valami kézire van állítva, akkor nem kérdezi a leveleket, meg semmit se. Ez fogyasztja az akksit, ahhoz képest, mintha csak mindig akkor csatlakozna fel, ha van adatforgalom?
-
unrealnoise
senior tag
Lehet kifogástalanul egyben van, de ennyit nem ér. Az a kijelző sem olyan húde extra ma már. Oké, hogy frankón van összerakva, de hol ér ez a telefon több mint kétszer annyit, mint egy szintén elég frankón összerakott, és most debütált SE Ray? Vicc ez az árázás. Ennyi pénzből idén ősszel is veszek egy frankó droidos telót, meg jövőre is... (És igen, kötve hiszem hogy nemsoká meredeken zuhanni kezdene majd az ára...)
-
-igu-
veterán
válasz
madstunt #807 üzenetére
Csak szuperlatívuszokban tudnám jellemezni. Gyönyörű a készülék minimalizmusa . Kifogástalanul "egyben van", A kijelző kimagaslóan szép, őszintén szólva fantasztikus device.
Ha mellérakom az árat, meg a pletykát a darabszámról, akkor - azt hiszem - jobban jártam volna, ha nem olvasom el, amit írtál...
-
madstunt
addikt
válasz
CharlieDrop #805 üzenetére
persze el is égwetheted és akkor tönkre van téve de custom fw akkor sincs rajta...
hardveresen van megoldva az aláírásellenörzés, nem lehet spl-ekkel mókolni. vagy ha nem hiszed legózd ki mennyi nem nokia által aláírt FW van kinn a symbianos mobilokra vagy mennyi android portot láttál ezekre a készülékekre ....
Vissza az eredeti témához:
BTW ma a Szabad szoftver konferencián volt egy szabadon kipróbálható fekete N9.
Mivel N950el már volt elég tapasztalat szoftver terén így azt nem részletezném, inkább szólnék a külsőről:
Csak szuperlatívuszokban tudnám jellemezni. Gyönyörű a készülék minimalizmusa . Kifogástalanul "egyben van", A kijelző kimagaslóan szép, őszintén szólva fantasztikus device. -
Damage401
senior tag
Sziasztok!
Hmm ezt nagyon aranyáron mérik :S
http://shop.nokia.hu/443/nokia-n9-16gb/Üdv
-
-igu-
veterán
válasz
Arthuro_Adam #802 üzenetére
Ha most is igaza van, akkor majd veszünk Sea Ray-t, és megvárjuk, amíg vki hakkol rá Meego-t.
-
madstunt
addikt
válasz
Arthuro_Adam #800 üzenetére
már megint arra az emberre hivatkozunk akit még a nokia meego-val foglalkozó emberei is összevissza hadováló hülyének tekintenek ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged