Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Meg a másik, hogy én már kinőttem abból, hogy össze-vissza variáljam az OS-t. Az N82-esnél még ez volt, agyon volt hckelve a rendszer, Phytoon meg minden, a maximumot hoztam ki a telefonból. Aztán lett notebook-om, ami sokmindent kiváltott. Az N8 meg azért kellett, mert szegény N82-es már nehezen bírkózott meg nagyobb honlapokkal, fényképminőségből is jobbra vágytam.
Most, mai szemlélettel nekem tökéletes lenne aWP platform, stabil és gyors rendszer. A Testreszabhatóság már nem döntő tényező számomra. Használni akarom, stabilan, és kész. Fotó és videóminőség persze még most is elsőrangú szempont nálam (mivel nincs külön gép, amivel kiváltsam, és tegyük hozzá, hogy az N8-assal készített kép is kinyomtatva A4-esre nagyon szépen mutat). Ezért lesz Lumia 1020 az év vége felé.
Első számú szerelmem a motorom, így az élvez elsőbbséget anyagi szempontból (2 évig restauráltam, most olyan, mintha a gyárból frissen gurult volna ki). Szerencsére már kész van, 1 hónap alatt bele is tettem 900 km-t. csak még fel kell készíteni egy 4000 km-es túrára. Ott még az N8-as elnavigál, a következő túrán pedig már a Lumia 1020-as fog navigálni
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
Mikor még a gyári szoftver volt az N8-asomon, ezzel csináltam, a "Módszer 2-vel"
-
TommyX_
őstag
Megnyitod mondjuk ezt a posztot:
Turn Nokia N8 & Belle smartphones into Microphone via Mobile Microphone v1.0.1 - Signed App Download
Akkor ugye bejön az oldal, majd keresd meg a linkeket és mondjuk kattints rá az elsőre, akkor bejön egy ***.fly-os oldal, aminél megvárod, míg a jobb felső sarokban a számláló lejár és a skip ad jelenik meg, arra rákatt és elérkezel a letöltő oldalra.
Csak figyelni kell, mert nem mindig a nagy download gomb a jó, hanem pl az ilyen írás:
Direct d***l**d. -
Elims
veterán
Szerintem senki nem kapja meg.Ha meg mégis akkor senki nem olvassa el.
Ennek màr vége.. :-((Freeman: Szerintem az akksiddal lesz vmi gond. :-/
Una: Szòval most megvannak külön a vcf fàjlok??
Ha igen,ne szinkronizàlgass.
Fogj egy micro sd kàrtyàt -mindegy mekkora-,formàztasd le a n8-cal majd erre màsold fel a vcf-eket az others/contacts mappàba.
Ha ez megvan n8-ban névjegyzék,névjeyzék importàlàsa -vagy vmi ilyesmi- és megadod a micro sd-t.Remélem működik. :-)
-
-
Francia91
veterán
Nem tudom a készletet, de én jónak éreztem addig venni egyet ennyiért, amíg biztosan van
. Kidobálnak mindent N8-ashoz (ami eredeti tartozék), most kell bevásárolni.
Két ismerősöm látta az N8-asomat, kezelgették, azt hitték, hogy új telefon. Asszondták, hogy nekik is ilyen kell...
-
-
TommyX_
őstag
A 808-hoz hozzászólva:
Ami garanciás még, az megér 40-50k-t (véleményem szerint).
De persze érthető, hogy nem ad ki ennyit az ember egy olyan telefonért, aminek a rendszere csak "nyomokban" tartalmaz már támogatottságot.De ott van a másik oldala, hogy N8-ról nekem csak 808-ra érte meg váltani. Akkor a 1020 még nem volt a megérje nekem kategóriába, a többi telefonról, meg annyit, hogy nem is foglalkoztam velük, mert kamerába nem akartam downgradelni.
Meg ezzel volt lehetőség arra, hogy olyan telefont használjak, ami nem "sűrűn jön velem szembe".
(Bár ehhez egy N-Gage olcsóbb lett volna.)
De ettől függetlenül, még mindig azt tartom, hogy az N8 formailag sokkal jobb a 808-nál.
-
Elims
veterán
"perfekt ám a Symbian ki lett csinálva nem ér annyit amennyiért árulják max egy jó N8 ára +10k lenne reális ."
Így van! :-)
Ehelyett mit csinálnak a kedves hírdetők? (nem eladók..) Adják 49.900Ft-ért. :-)
Tiszta nevetséges.
Ami meg nagyobb vicc,hogy hirdetik hónapok óta és nem viszi lejjebb.Pedig nagyon eladná.. -
T. I.
senior tag
Köszi az infót! Nem is tudtam, hogy az IPS-LCD panellal szerelt 1520 tudja a glance screent. Elképesztő! Az amoledes 930-ból meg kimaradt. Ez már meghaladja az én felszínes műszaki műveltségemet.
Viszont a jolla-ra is készítettek egy hasonló programot LPM néven. Youtube szerint jól mutat, pedig az is ips kijelzős kütyü.(A 1020-as kamerája sem fenékig tejfel,itt a fórumon többen homályos szélekre panaszkodtak.)
-
Francia91
veterán
En majd akkor veszek WP-s Nokiat, ha megoldjak egyben a jo Xenon-os kamerat es az FM transmittert. Amig nem lesz bennuk transmitter, ra sem bagozok. Lehet, hogy sosem lesz
A Microsoft altal okozott leepitesekbol tulajdonkeppen csak a Skype b@szott be nekem, GPS-nek veszek egy Androidos olcso tabletet, amiben van GPS is, arra megy fel a Sygic, es csokolom, ott nagyobb a kepernyo is legalabb. A Skype-ot leszamitva a tobbi leepites szerencsere nem erint. Szinkronizalast is mindig a notimra csinaltam, sosem felhoben, Nokia Store-t es Kozossegeket kb 2x hasznaltam eletem soran -
TommyX_
őstag
Első sorban hangminőségben.
De nem kell 30k-t kiadni egy fülhallgatóért, 5-10k-s árkategóriában is vannak jó, példák itt.
Tudom vannak akiknek ez is sok, + megelégednek az olcsóbb fülhallgatókkal, de én azt mondom, érdemes gyűjteni egy jobb fülhallgatóra.
Én lassan 2 hete vettem meg a Shure SE215-t, az árát nem írom inkább le, mert elég drága volt, de erre spóroltam régóta és végre megtudtam venni.
Igaz én a gyári headsetet nem használtam, így csak a Sennheiser Cx-400 és Xears XBF400-as fülhallgatóval van összehasonlítási alapom, és a Shure jobban szól.
Ez nem azt jelenti, hogy az említett 2 fülhallgató rosszul szólna. -
Elims
veterán
-
-
akos3
addikt
-
TommyX_
őstag
Modhoz link.
Azt írják nem szükséges a h*ck megléte, de lehet, hogy szignózni kell, amit cer+key fájl nélkül ugye nem lehet, szóval kellene egy szignózott sisx-es verzió.
(Ha esetleg nem települ.)Francia91:
Akkor még is csak jól emlékeztem, hogy láttam olyan beállítási lehetőséget, amikor fent volt a telefonon. -
Elims
veterán
Jópár éve állnak -többek között- ezek a head-set-ek.Soha nem használtak.Eladni/használni soha nem fogom.
Ha meggondolnád magad,üzenj rám.Állom az ajánlott postát is. :-)Wolfi: Ismerős a helyzet.. :-/ Én egy lg monitornál jártam így.Mire szétbontottam a csatlakozójánál,kb.2kábelt tudtam beazonosítani,hogy hol voltak.A vége az lett sok keresés után,hogy neki adtam egy tv szerelőnek.
Te könnyebb helyzetben vagy,mert ah véletlenül rosszul is forrasztod össze,a telefont nem tudod tönkre tenni,ha csak egy-két másodpercig van benne a csatlakozóban.
Összeforrasztod ahogy szerinted kell,bedugod,kipróbálod,ha nem jó kihúzod és kész.Ennyi idő alatt nem megy tönkre a telefonban semmi,ez 100%.
De jobban jársz,ha veszel egy 3.5-es jack csatlakozót egy elektronikai boltban és arra forrasztod rá a dolgokat és nem a gyári csatlakozójára.A gyárira tökéletesen már nem fogod tudni visszarakni,legyen akármilyen komoly pákád. :-/
Elektronikai boltokban lehet kapni nem a sima jack csatlakozót,hanem a mikrofonosat.
Vidd be a régit és olyat kérj."Taylor romra nagyon kíváncsi vagyok, mert mindenhol csak jót olvastam róla. Persze nem várom el, hogy fénysebességre kapcsoljon a mobil."
Nyugodtan elvárhatod a fénysebességet. :-) Az lesz! Főleg ha még a témahatást is kikapcsolod kiszalad a kezedből! :-)
Komoly nagyon.Tedd fel és meglátod... -
Dot
őstag
Nekem a jobb oldala szakadt meg a csatlakozónál, még a ragasztó tartja, de szerintem nem sokáig. Milyen fülest ajánlotok helyette?(lehetőleg ne legyen drágább a gyárinál) Agybadugós kellene mert olyan zenét hallgatok amiben sok a basszus. A gyárinak jobb a basszusa mint az 5.1-es hangfalamnak!(igaz ez lehet a w7-w8 szar hangkezelése is)
-
T. I.
senior tag
Fájlok -> C:telefonmemória + egy jó adag bátorság + kiválasztott fájlok törlése
Szerintem nincs jó takarítási módszer. Ha lenne, mindenki azt használná, és nem lenne állandó téma, probléma azoknál, akiknek nincs Taylor ROM-uk.
[De ezt szerintem te is tudod, hisz nem ma kezdted a fórumozást.] -
akos3
addikt
Nah leszedtem az 1.0.9-et. Elég jónak tűnik, köszi az ötletet
Nyárra úgy is kell mindig valami
A NFS-et meg már rég vegígvittem az ilyen "komolyabb" játékok közül. A Fruit ninja meg csak amolyan szórakozásra jó
Ha van vmi ötleted még szívesen veszem majd
Más:
Tegnap meglepődve konstatáltam, hogy működik a Tömegközlekedés alkalmazás a telómon. Mikor régebben feltettem (jó pár éve) akkor használhatatlan volt, nem mentem semmire, valahogy a heylzetem se akarta érzékelni. El is felejtettem jó pár évre, míg tegnap rákattintotam csak úgy poénból és láss csodát tök jól működött. Lehet csak megfelelő volt neki a wifi kapcsolat vagy nem tudom, de ez nekem újdonság, hogy ilyen kis profiBár egy offline BKV menetrendet továbbra is hiányolok (de hát ez már így marad :/
)
-
Freeman007
senior tag
Semmi fölösleges (számomra szemét dolgok) nincs fent, tobbek között fészbuk, tv2, origo, meg mittudomén mennyi lepusztíthatatlan dolog van fent gyárilag. Mindent amit telepítettem a E:-re raktam, van fent: navi, garmin, ebbok reader, shazam, skype, quasarmx, opera, quicksnaps, qooweather, qoobattery, elemlámpa, mobile cleaner, neoreader, google maps, +14 játék amivel nem játszottam fél éve
szerk: netet wifiről használom, akkor is csak időjárás, shazam, (a google maps csak kísérlet volt), a netes böngészés szinte elhanyagolható, az sem szemeteli tele.
Egy hátránya van az E: meghajtós telepítésnek: ha adattárolós módban kötöd össze a géppel a telefont, akkor az összes alkalmazás használhatatlan amíg össze van kötve. -
Francia91
veterán
Egyaltalan nem. Kovetkezo miatt szivja az akkut jobban, ha nincs beallitva:
"Főleg E50-es Nokiákon tapasztalható és a Garmin TSRAutoStart.exe programja okozza ami a háttérben fut. Ezt sajnos a Garmin program nem zárja be mikor megnyomjuk a Kilépés gombot, de N70-en néha le is fagyasztja a telefont. Az újabb 5-ös verzióknál is akadhat ilyen jellegő probléma.
Megoldás:
A telepítés után töröld a telepített memória (külső v. belső) sys/bin könyvtárából a cardrunner.dll fájlt. Nem fog hiányozni, azért kell kitörölni, mert ez a felelős egy TSRautostart.exe nevű fájl állandó futásáért, ill. újraindulásáért. (ami szipkázza erősen az akkut).
Ezután már csak akkor indul el a TSRautostart.exe ha használod a Garmint, viszont ha kilépsz belőle nem fog automatikusan megállni, de tudunk rajta segíteni."
-
Kasya
nagyúr
Lekopogom, mindgi ugymond elsok kozt veszek telefont es meg sose kaptam hibasat.
Szomoru vagyok. Egy narancssarga haz + erinto kepernyo + csavarhuzo szett 10000 forint...es akkor a haz nem OEM, a kijelzo nem GG
A hazat meg elfogadom utangyarottnak, mert elegge hasonlonak tunik..de a kijelzot mar nem, hogy konnyen karcolodjon. Tehat kb 15-18 ezer lenne a teljes osszeg, ha abbol eredetit vennek. Nem olcso a refurbish. Az aksit meg nem is emlitettem... -
Elims
veterán
Az pedig nagyon sokáig bírni fogja! :-)
Sanyi: szerintem Tommy biztos kisegít majd -vagy más-. Vagy Qt kell neki vagy más keretrendszer.
Emlékszem volt vmelyik app amelyik nem csak magát telepítette föl hanem más keretrendszereket is.
Talán a ngage vagy a spbshell rak fel ilyesmit.
Tommy? :-) -
Elims
veterán
Az sajnos könnyen elképzelhető.Szinte minden szervernek annyi,aminek köze volt a symbian-hoz. :-/
Macsek: de legalább felment? :-)
Update-tel vagy refurbish-sel?Elemlámpa sajnos erre nincs.Azt írják mindenhol,hogy fizikai képtelenség.
Olyan van,ami a kijelzőt/piros fénnyel világít,de ezek sajnos nem sokat érnek. Persze több mint a semmi. :-) -
Elims
veterán
-
attisx
addikt
Na, hát a telefon újrakonfigurálgatás nekem is a halálom, nem is tudom a 700-asom mikor volt utoljára resetelve. (Egyébként bőven több, mint egy éve, akkor is csak azért, mert hülye fejjel a C-re telepítettem egy frissen csomagolt témát, amiről utólag kiderült, hogy megsérült a csomagolási processz során, emiatt a téma beállítása után (re)boot-loop-ba került a teló. Azóta minden friss témát először mem.kar.-ra telepítek, így ha valami gebasz van, elég csak eltávolítani a kártyát és úgy bekapcsolni a telót.
)
-
Elims
veterán
Annak sok értelme van.. :-) Megveszem x e-ért,majd leadom egy lehúzós telefonosboltba. :-/
KalmanCsaba: te kiírtad ahogy gondoljuk. :-))
Tomee: Az tényleg széép! Nekem is most be van kapcsolva pár napja,de szerintem 10-11nap lesz a maximum.Igaz,néha arról olvasom ezt az oldalt.
Ez a készenléti idő,függ sok mindentől..ha mondjuk te pesten laksz és egy adótorony közelében akkor simán leképzelhető a 2x nap.De ha mondjuk egy 10emeletes ház első szintjén élnél egy kisvárosban vagy kis pici faluban akkor jelentősen csökkenhet ez az idő. (Nem magamról írtam csak példa)Délután csinálok egy screenshot-ot a patch-ekről,pont tegnapelőtt néztem és van egy pár.
Kíváncsi lennék,hogy nektek mik vannak benne? -
Elims
veterán
Szerintem így kell telefont vásárolni. :-)
Nekem sem volt több 2-3db-nál amit újonnan vettem pedig volt már egy "pár" telefonom.. 70-80biztos,de lehet,hogy 100.
Én mindig olyan 50-60e körül lőttem be az árat,de volt már egyszer-kétszer amikor 70e fölé kerültem.
Pedig gazdaságosabb lett volna a te módszereddel.. :-) Ugyanolyan telefon az x telefon 1-2év múlva is.
Viszont vannak olyan közeli ismerőseim,akik meg csak az újra esküsznek.Van aki 20-30e-ig,van aki 120-130e-ig.
Na az már túlzás (nekem).Kampó: így van!Ezt már kitárgyaltuk itt többször is.Ebben az ár/érték arányban nincs mégegy ilyen telefon.
Próbáltál már effekteket?? -
Kampó
senior tag
15 az nagyon alja ár egy ilyenért...
Nem azért mert nekem is ilyenem van és akkor most istenítem... De 15000ft az nagyon gyér... Nézzük már meg milyen telefonokat adnak 15000-ért.. de azokat ne vegyük ide akik mindenáron megakarnak szabadulni a telfonjuktól vagy valahonan lopták vagy istentudja azt eladják megbocsáss a szóért szarér hugyér..
Milyen minőséget kapsz abban az árban??? huawei y200.. lg l3, samsung galaxy-y... amik azért távol állnak ettől.... 25 az reálisabb de amikor volt pénzem sem láttam éppkzláb készülékeket 25ért... a kinai csodákat is 35-40ért adják.... no comment kár is ragozni. Akinek ez kell az megadja érte aki meg a megahertz meg ram mennyiségen nem lát túl az meg vegye meg a müanyag szarokat.. -
Kampó
senior tag
Régen jártam erre... Most is csak egy eszmefuttatást osztok meg veletek
Sok telefont cserélgettem szivbaj nélkül..
De ez az n8 kezd a szivemhez nőni..
30e alatt nem is vállnék meg tőle.
Szarokat ajánlgatnak érte... Tudom én is hogy a mai csúcsgépek mellet elbújhat de van benne valami... Minőségi darab szerintem stílusos is .
Gondolom az itt lévők értik mire gondolok -
Elims
veterán
Á,nem.Vannak olyanok,hogy "OEM". Most ezt nem fogom pontosan ecsetelni,mert 100%-ig biztos vagyok benne,hogy tudod mit jelent.
Egy egyszerű zacskóban is vehetsz teljesen gyári/eredetit.Nem sokat jelent a gyári doboz.Mint írtam is,nekem tökéletesen megegyezik az akksi doboza a gyáriéval mégsem eredeti.
Nézz szét a speedshop oldalán,náluk is szokott lenni oem és az szinte biztos,hogy eredeti.
Persze tudom,a speedshop legtöbbször nem az olcsóságáról híres.. :-/Tommy: Köszi!! :-)
Nagyon meglepődtem.Örülök,csak nem húzta le teljesen mki a wc-n.
Megvárom a magyarítást és én is telepítem. (Csak kényelmesebb magyarul)Szerk.:
Sanyi: O.K. Megy az üzenet.. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest