- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
jorgi22
tag
Ezt megjegyzem, köszönöm!
Majd legközelebb én is felhozom érvéként, ha valamiben nem értünk egyet!!@Karma:
Amit Te írtál, az arról szólt, hogy ne üljenek a seggükön a Nokiánál!! Ezt elfogadom!!
Amit joey, az arról, hogy a Nokia úgysem fog semmit csinálni, és ezt már megszoktuk tőlük.. Szerintem ez nem ugyanaz.. -
jorgi22
tag
Nem!!
De tudsz róla rosszat mondani?? Megjelent már??
Vagy megint ott tartunk, hogy az általad valamiért nem kedvelt termékekhez, rendszerekhez, még ha éppen nem is tudsz semmi konkrét negatívumot írni, odateszel valami lehúzó gondolatot.. Csak úgy..De persze, ha van valami negatív tapasztalatod, ami indokolja a hozzászólásod - hogy a nokia azt mondja, hogy javítanak rajta.. hát... - akkor írd le, és igazat adok neked!
-
jorgi22
tag
Vicces hozzáállás, hogy ami a te favoritodban nincs, arra nincs is szükség..
És mi van, ha másnak meg ez a fontos!!Én most tértem át Androidra! Előtte több érintős és nem érintős Symbianom, illetve WM-es készülékem is volt, és nem vagyok maradéktalanul elégedett az Androiddal..
A Symbianban és az Androidban is vannak olyan elemek amik, (legalábbis számomra) jobbak, illetve rosszabbak, mint a másikban lévők..
Szóval szerintem ezt nem lehet így megítélni, hogy ez a rendszer minden jobb, mint a másik..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Samsung QE65QN95AAT - QLED TV - hez 100 Mbit-es Ethernet port bővítése?
- BIOS frissítés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BMW topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest