- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Teljesen jól látod. Véleményem szerint jelenleg egyik telefon sem ér fel az iPhone szintjéig, de valamiért most úgy érzem hogy mégis váltanom kell mert ha megveszem a 4-es kapok egy jopár új funkciót a 3G-hez képest, de 85%-ban ugyanaz marad minden. (200eFt-ért)
Így benne van a pakliban az is hogy szenvedek majd a Nokiával addig míg nem lesz rá normális böngésző stb...,de ezeket szem előtt tartva is váltani fogok.
(fő a változatosság)
-
jorgi22
tag
Ezt megjegyzem, köszönöm!
Majd legközelebb én is felhozom érvéként, ha valamiben nem értünk egyet!!@Karma:
Amit Te írtál, az arról szólt, hogy ne üljenek a seggükön a Nokiánál!! Ezt elfogadom!!
Amit joey, az arról, hogy a Nokia úgysem fog semmit csinálni, és ezt már megszoktuk tőlük.. Szerintem ez nem ugyanaz.. -
jorgi22
tag
Nem!!
De tudsz róla rosszat mondani?? Megjelent már??
Vagy megint ott tartunk, hogy az általad valamiért nem kedvelt termékekhez, rendszerekhez, még ha éppen nem is tudsz semmi konkrét negatívumot írni, odateszel valami lehúzó gondolatot.. Csak úgy..De persze, ha van valami negatív tapasztalatod, ami indokolja a hozzászólásod - hogy a nokia azt mondja, hogy javítanak rajta.. hát... - akkor írd le, és igazat adok neked!
-
madstunt
addikt
nem ugrálós lesz. a linkelt interjúban mondták hogy a videó egy bétás készülékről készült és a végleges már akadásmentes és folyamatos lesz.
mellesleg az én szemszögemből a zoom rutin akadt és nem a multi-touchzaskar azért egy másik X6-ra kiváncsi lennék, mert más tesztben nem panaszkodtak a wlan érzékenységére
Kleroo láss bele nyugodtan bármit ami nincs leírva. nem szoktam sorok közé rejtve,burkoltan személyeskedni, ha bajom van lenne veled leírtam volna de nem veled volt a bajom hanem az állítással
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Elektromos autók - motorok
- Androidos tablet topic
- Nintendo Switch 2
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 3D nyomtatás
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest