- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
Szerintem nem elsősorban bealudt hanem ahelyett hogy elkezdték volna az android-b*zulást (már bocsánat de hányok már tőle) fogták és az s60v3-ból (amit akárki támad kora ellenére egy nagyon jó os, és pont a kora az előnye-> elterjedtség) faragtak érintős rendszert.
Nekem 5800-am van ami az elején télleg fapados, nehézkes scrollozás, fura ötletek amin nagyon látszott hogy kényszermegoldások tömkelege, de most az 50es firmmel az ui ha nem is tökéletes de simán pariban van akármelyik érintőképernyős okossal az ÁRKATEGÓRIÁJÁBAN (~60k körül van most én 75ér vettem hűséggel több mint egy éve).
És amit még simán elfelejtenek az emberek az a hardverigénye a symbiannak ami a mai modern rendszerekhez képest gyakorlatilag semmi.
Az hogy megint rajtunk felhasználókon tesztelnek nem kérdés, de az 5800 frissítéseiből kiindulva szerintem simán megéri a befektetést, mert egy olyan telefont kapsz amivel a fejlesztők folyamatosan törődnek, nem adják el a copy-paste funkciót új os-ként, és ha a hardver elegendő hozzá az is megkapja az újításokat.
Tessék mondani még egy céget ahol ennyi fajta telefonnal foglalkoznak egyszerre...és most jöhet a fika megint
hozzátenném még a végére nem vagyok fan ezelőtt az utsó nokiám egy 6210 volt...
-
jorgi22
tag
Vicces hozzáállás, hogy ami a te favoritodban nincs, arra nincs is szükség..
És mi van, ha másnak meg ez a fontos!!Én most tértem át Androidra! Előtte több érintős és nem érintős Symbianom, illetve WM-es készülékem is volt, és nem vagyok maradéktalanul elégedett az Androiddal..
A Symbianban és az Androidban is vannak olyan elemek amik, (legalábbis számomra) jobbak, illetve rosszabbak, mint a másikban lévők..
Szóval szerintem ezt nem lehet így megítélni, hogy ez a rendszer minden jobb, mint a másik..
-
(An)Dante
őstag
Azért nem mindenben. A Desire nagyobb, plasztik, nem támogatja a 802.11n WLAN-t, HSPA-ból csak 7,2/2 megabitet tud, illetve GPRS és EDGE hálózatokon is gáz lassú a class 32 helyett class 10-es támogatás miatt, eggyel kevesebb HDMI kimenet van rajta plusz az analóg tévé kimenet is hiányzik, a belső memóriája minimális ráadásul az alapcsomagban lévő 4 GB-os kártyát is kidobhatod ha többet akarsz (az N8 16 GB-os beépített memóriája mellé annyit raksz amennyit nem szégyelsz), nincs benne FM adó, az 5 megapixeles kamerája még a kategóriájában is gyenge, plusz nem jár hozzá ingyenes navigáció, ráadásul az ára két hónap alatt esett le erre a szintre. Tehát legyünk realisták: neked lehet hogy mindenben jobb és lehet hogy a fenti funkciók nem hiányoznak, de ezekben mindenképp kevesebb a Desire. Plusz hiába az 1 GHz-es processzor, ha az alkalmazások a Dalvik virtuális gép miatt iszonyat lassúak ráadásul jobban is terhelik az akkumulátort a virtualizáció miatt. A Dalvik Pro -- mely nem része a kérnelnek -- két-háromszor gyorsabb futtatást ígér mint a Google saját megoldása, mely nyilván még mindig nem veszi fel a versenyt a natív alkalmazások sebességével, tehát a jelenlegi Android szoftverek a processzor sebességének csak töredékéhez férnek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest