- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
TJLavin #3604 üzenetére
"Videó terén nem nyilatkozom mert azt különösebben nem csináltam annyit, nem néztem de biztos vagyok benne hogy a 630 ott is alul marad."
Nos, nekem most is van mindkettő. Szabadtéri koncert. Sajnos az M2 sehol nem volt. L630, L620 élvezhető szereto hangot adott. Sima képek: ha nem nagyítasz bele, kb azonos szint. Ha belenagyítasz, láthatod, hogy az M2-é részletesebb (Lumia mosódik), viszont szemcsésedik, szétesik a kép.
Szóval a fenti, tőled származó idézetet figyelembe véve, inkább te állítasz légből kapott dolgokat.
(Peace.)ui.: egy időben le akartam cserélni a Lumiát egy LG G2 Minire, de sajnos a videó hangzása annyira tré, hogy elment a kedvem tőle. Én a hangokra érzékeny vagyok.
ui2.: adok még egy tapasztalatot. Forgalom videózása. Videó közben forogj egyet. Érdekes dolgokat lehet tapasztalni, de a Lumiák tarták az élvezhető sztereo hangzást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy óra, két rendszer
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest