- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moderáltam? Nem. Viszont vannak szabályok,amiket be kell tartani. Nekem is, nektek is. Pont. Nem szimpátia alapján moderálok. Ne gyere cenzúrával, ha kérhetem. A szélsőségeket és a drámát nagyon nem szeretem. Ezt a témát már lezártuk egyszer.
A tiéd is érintetlen, de ha folytatod törlöm, mert offtopik - és nem azért, mert személy szerint engem zavar.
-
Én külső szemlélőként sajnálom az elküldötteket, de az alapján, mit a Nokia és (volt) dolgozói mondanak, azt is gondolom, hogy mégsem bánt el velük olyan csúnyán a cég. Ennél sokkal rosszabbat is láttunk már. Ha már lázadnék, akkor mondjuk a korrupció ellen lázadnék, nem egy cég bezárása ellen, ami már úgyis végleges. Csak erre akartam rávilágítani: rossz irányba fókuszálunk. A vélemény jó dolog. Legyen is véleményed mindig.
-
És erről a Nokia tehet? Megértem, mert nem ismeretlen számomra sem. Ettől függetlenül a Nokia döntésének a magyarsághoz semmi köze. Ha pedig beváltják, amit ígértek, akkor itthon ez kirívóan emberséges magatartás lenne.
A nyugdíjkorhatár emelése mellé vegyük azt is alapul, hogy 2020-ra jóval több nyugdíjas (idős) lesz, mint fiatal vagy középkorú. Ez elég érdekes folyamatokat vetít előre...
Mr.Skynet:
Tudom, de erről megint nem a Nokia tehet. Én is elég közelről tapasztalom a valóságot. -
Tudod, hogy fog zajlani, hogy ennyire hadakozol? Netán személyesen érint? Nem ilyenkor kell jogot védeni... Többeket rúgtak már ki SMS-ben vagy úgy, hogy holnap nem kell már jönni. A Nokia tett egy gesztust mindamellett, hogy jogában áll a kedvezőtlen gazdasági környezetet itt hagyni. Te nem tennéd meg? Ilyenkor miért a magyarság bújik ki az emberekből, miért nem az emberség? Te mit tennél, ha multi lennél?
szólásszabadság... sokan azt sem tudják jó dolgukban, milyen is az, ha korlátozzák a szólás szabadságát...
Mr.Skynet:
Nem egy cég tehet a jelenlegi gazdasági helyzetünkről. Elhúznak, mert megtehetik. Ennyi. Nem emiatt kellene tüntetni. Semmi köze ahhoz, hogy ez éppen Magyarország vagy más. Ezt már tényleg zárjuk le. -
Ne szállj el, mert tényleg moderálva lesz. Jó tanács úgy általában is, nem csak most.
Semmi köze a magyarság kérdésének egy üzleti döntéshez. Ezt zárjuk le végleg, ha lehet.
"A elbocsátottaknak támogatási programot kínál a Nokia, illetve a felmondási időt követően további két hónapig állományban tartja őket, hogy több idejük legyen az álláskeresésre"
Elég kevés (akár magyar) cég kínál hasonlót... leginkább csak a "holnap már nem kell jönni" megy.
-
Ezt a magyar-nem magyar dumát fejezze be mindenki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest