- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejaris
addikt
Ha tudnad hogy az elmult 10 evben mennyi prototipust hajitottak tuzre, csak mert versenyzett volna egy sajat megoldassal. Ilyen a kapitalizmus.
Ezzel nincs semmi baj. Nem jöhet be minden próbálkozás, de itt ugye nem ez az ok.
De, pontosan az az ok, nem fog bejonni. Nem neked, vagy nekem, vagy termek nem lesz sikeres, hanem a cegnek.
-
SPY0817
aktív tag
Rendben nem én vagyok hülye.. , nekem is elég nehéz abba a részbe bármi értelmet gyömöszölni.
Csak, hogy témába is szóljak.. szerintem jól tették, hogy dobták a MeeGo variánst. Bármennyire hihetetlen egyeseknek és ketteseknek, de RTvel sikeresebb lehet.
Nekem a Surface RT is jó lett volna a Pro ceruzával.. (és hanyagoljuk a kapacitive ceruzát..) jó áron, nem kell nekem erőmű csak jegyzetelésre.. (Ha tud valaki ilyet akkor PMben megírhatja)
-
=Mentor=
őstag
Ezt a hozzáállást nem lehet értelmezni...
-
Ricardo
titán
"Ha tudnad, hogy mennyi mindenbol keszult mar prototipus a vilagon, de nem kerult piacra..."
Ezzel nincs semmi baj. Nem jöhet be minden próbálkozás, de itt ugye nem ez az ok.
" Pletykák szerint a Nokia egy hasonló felszereltségű, ám csupán 8,3 hüvelykes képátlójú variáció bejelentésére is készült, ám az akvizíció után a Microsoft úgy tűnik, hogy nem szeretne több olcsó riválist a Surface termékvonalának. Az „Illusionist” néven fejlesztett készülék márpedig igen erős kihívó lehetne, hiszen már a Lumia 2520 mögött is háttérbe szorultak a Microsoft saját megoldásai.
Ez viszont azért érdekes, mert a felvásárlással már elvileg ez is az ő pénztárcájukat gyarapítaná.
-
Akve
tag
Kár, hogy nem lesz..
-
alevan
őstag
1. Mert mindennapi használatra nagy a 10,6 számomra.
2. Mert android tabletra nem vágyom.
3. Kell az alapos Skydrive integráció (folyamatosan doksikat kapok, küldök, és szinkronizálom telóm és PC között. Öcsém kölcsön Ipad-jával kényelmetlen Skydrive-al dolgozni.
4. Csomó játékom és pár programom van megvéve WinStore-ban, melyek WinRT kompatibilisek. Remélem nem kell tovább magyarázzam.
5. WP alatt van egy e-book olvasó szoftver, melyben már béta állapotban van egy olyan funkció, mely szinkronizálja az lapszámot minden támogatott ezközzel (ami Win8, WinRT, WP). És én rengeteget olvasok.Kell még további indok?
-
dejaris
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Ha tudnad, hogy mennyi mindenbol keszult mar prototipus a vilagon, de nem kerult piacra...
-
ghost364
senior tag
Tényleg kár érte... Pedig szerintem pont ez az ideális méret tabhoz...
-
Quasi_modo
nagyúr
Még egy eldobott fejlesztés. Mire jó ez?
-
rudi
nagyúr
-
alevan
őstag
Peddig szükség van rá, mint egy falat kenyérre a tabletek körében. Engem csak az tántorít el a WinRT-től, hogy
drágaés hogy nincs 8 vagy 7 colos alternatíva.Nem kell nekem FullHD kijelző (elég HD is), nem kell nekem Snapdragon 800 (elég a Tegra 4 is). Csak legyen kicsi.
-
rudi
nagyúr
Tessék megfigyelni a hír címének végén a kérdőjelet és a szövegezésébe a feltételes módot meg a bizonytalanságot. Akármi lehet itt még Windows tablet fronton. Minden hardver adott (soc, panel, akku, OEM gyártó), hogy akármikor akármivel alkalmazkodjanak a piaci igények változásához.
-
joey04
titán
nem értem miért lenne baj ha sikeres lenne. egy korábbi 2520 cikkben írtátok is: " A Nokia telefonos részegységének felvásárlását követően persze mindkét készülék a Microsoft malmára hajtja a vizet, így végül is a szoftveróriásnak teljesen mindegy, hogy melyik lesz sikeresebb."
-
Crafter32
őstag
Az MS szépen lassan teljesen földbe nyomja a Nokiát ahogy eddig tette. Vagyis már megtette?
-
pzstm
titán
Az „Illusionist” néven fejlesztett készülék márpedig igen erős kihívó lehetne, hiszen már a Lumia 2520 mögött is háttérbe szorultak a Microsoft saját megoldásai.
Totál nem értem ezt

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- TP-LINK routerek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- újszerű iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest