Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha valakit érdekel az új firmware innen leszedheti:
http://rapidshare.com/files/343411756/RM-469_CareDP_3.0_EUROPE.exe.htmlÉn feltettem, de egyelőre túl sok változást nem látok
-
Megrendeltem a telefont az Extreme Digitaltól. 2 év Nokia garival 84.900 Ft. Holnap délelőtt megkapom. Majd beszámolok róla
-
Olvastam az E55 tesztet. Ha tényleg igaz, hogy csak a billentyűzetben tér el a 2 telefon, akkor mostanában nem veszek ilyet. Később biztosan javítják a hibákat, de én nem adok 90 ezer forintot egy olyan telefonért, amiben még ennyi hiba van. Majd pár hónap múlva. Talán
-
Ennyit én sem adok érte. Inkább veszek N86-ot 2 év gyári garival 99.900-ért
-
Viszont a Speedshopnál már legalább írnak dátumot(07.30) Ma felhívtam 5 boltot, de sehol nem tudnak még semmit a pontos megjelenésről.
-
Tegnap felhívtam az XXL-t. Most azt mondták, hogy a héten már nem jön meg, de jövő héten biztosan megkapom. Nekem viszont elegem lett az ígéretekből és lemondtam a rendelést. Már csak azért is, mert az utolsó ár az XXL-nél 92.800 Ft volt, a Bestmobile-nál viszont 80k-t írnak, szintén 2 év nokia garival. A jövő hetet még megvárom, ha addigra sem kapható még sehol, akkor valószínű megveszem a másik jelöltet, az N86-ot. Nagyon sürgös lenne, mert az E51 tönkre ment és a munkámhoz kell egy megbízható telefon.
-
Most nézem a Nokia.hu-t. Tegnap még azt írták az E52-höz, hogy "hamarosan". Ma már nincs ott. Remélem ez azt jelenti, hogy 1-2 napon belül kapható.
-
Most hívtam a boltot, hogy mikor küldik a telefont. Nem tudják már a héten küldeni, mert nem érkezett meg a szállítmány amit tegnapra vártak. Arra nem tudott válaszolni az eladó, hogy miért mondták azt tegnap, hogy készleten van. Most azt ígérték, hogy jövő héten biztosan megkapom.
-
Megrendeltem. Azt ígérték, hogy holnapután megkapom.
-
Az xxlgsm-nél már kapható a telefon. 2 év nokia garival 88.800 Ft.
-
Most érdelkődtem az egyik gsm boltban. Náluk kb 2 hét múlva kapható az E52.(De lehet, hogy hamarabb) 2 év hivatalos Nokia garival 80k
-
Most voltam a Nokia mintaboltban. Az E51-esemet szerettem volna lecserélni valamire. 2 jelöltem volt: N85, vagy E52. Az N85-öt ma láttam előszór élőben. Az eladó megkérdezte, hogy milyenről szeretnék váltani. Miután meghallotta, hogy E51-et, akarom lecserélni, azonnal lebeszélt az N85-ről. Szerinte minőségben nem egy kategória. Azt ajánlotta, hogy mindenképpen várjam meg az E52-t, mielőtt döntök. 2 napja voltak valami meetingen, ahol azt mondták nekik, hogy kb, július 2. felétől lesz kapható az E52. A meeting után beszélgettek a többi kollégájával, és szinte mindenki az E52-re vár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kecses, 8 óra beszélgetésre képes Nokia E52 repertoárjában HSUPA, GPS, WLAN, 3,2 megapixeles kamera és az üzleti funkciók legjava szerepel.
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest