- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
válasz
kameraman77 #4957 üzenetére
Elhanyagolható.
-
lbence
aktív tag
válasz
kameraman77 #4930 üzenetére
Ugyan N8-am van, de azon Camera Pro-ban ki lehet kapcsolni a focus fényt.
settings-settings-autofocus light
-
quailstorm
félisten
válasz
kameraman77 #4930 üzenetére
Nem lehet kikapcsolni szoftveresen, ragaszd le. Jogvédelmi okokból van rajta...
Szerintem a camera pro RAM heap limitbe ütközik, azért nem tudsz vele többet lőni. Én is utálom mikor még 60MB szabad RAMom van, de elfogy az engedélye az appnak, és kéri hogy zárjak be alkalmazást... -
quailstorm
félisten
válasz
kameraman77 #4914 üzenetére
Senki nem használta a biztonságos leválasztást, viszont appokat meg raktak sd-re, így elkúrták a rendszert, és nyavalyogtak. Így hülyebiztos...
Engem inkább az zavar, mikor egy 8GB vagy nagyobb belső memóriás Samsungnál van ugyanez, árra tekintet nélkül... De zárt rendszernél is megoldják lásd S5230... -
Xantomas
őstag
válasz
kameraman77 #4911 üzenetére
Üdv köztünk
A képernyő elsötétülést én is tapasztalom, zárcsúszka 2x eltolása megoldja. Valamiért ez a része furán működik.
Én pl attól kapok néha agyfrászt, hogy random sikerül benyomni a kamera gombot, a lehető legrosszabb időben, pl kocsiban zselés-tapadós tartóra téve, hívást felvéve, vagy csak simán kézbe fogva. A tepsi kezemben pont a hüvelyujj mozgató izomnál van a gomb, és az ujjam behajlására benyomódik. Másnak ezzel nincs baja.Talán még azt megemlíteném, hogy az én telefonomnál a hátlap zárója el van kopva, vagy koszolódva, de állandóan nyitott állapotban ragad, és lepottyan a hátlap, aksi meg kiesik.
Lehúzó menüs kérdés. Igen, ha ott kilövöd, akkor alapesetben ki is lövi a forgalmat. Viszont sikerült már olyan tört programba futni, ami nem hagyta kikapcsolni, és marad ugyan úgy, az alkalmazás maradt a neten. Pl, a régi Facebook akalmazás is ezt csinálta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Mozilla Thunderbird
- Anime filmek és sorozatok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest