- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krajczi
tag
A cégünknél a 3110c-t C1-02-re cserélik le.
-
madstunt
addikt
válasz
littlelion21 #13 üzenetére
miért is? akkora microus kábelt mellékelnek manapság a nokiákhoz hogy egy nagyobb pénztárcában elfér(enyémben simán) és az adatátvíteli sebesség se olyan hulla kicsi mint volt manapság,a nokiák a sony ericssonokkal kapcsolatban nem indulgatnak újra adattárolás módnál hanem csak letiltják a telefonról való memkari elérést míg rá vannak a gépre dugva...
na mindegy látom parttalan a vita én itt befejeztem. -
plus44
veterán
Már követni nem tudom ezt a számozást. Még az alja kategóriának is van alja? C01-01?
-
madstunt
addikt
válasz
littlelion21 #8 üzenetére
lehet hogy én vagyok a barom de én a nokiáimat sokszor használtam pendrive-ként több okból kifolyólag is
-
turorudi94
tag
olcsóbb olcsóbb
csak nekem zavarja a szemem? -
rudymester
senior tag
Az alsó sor billentyűzet megoldása jobb. Sok embert elriasztanak ezek az egybe billentyűk.
-
madstunt
addikt
válasz
littlelion21 #5 üzenetére
talán mert például pendriveként tudod egyszerűen használni. a másik meg hogy azért ennyi mert eddig tart az SDHC szabvány (és hamár ennyit kezel minek írjunk rá kisebbet), ergo már pár éve tudnak ennyit a telefonok csak nem tudták kipróbálni mert nem volt forgalomban ekkora így nem, írták oda. Jó példa erre az 5610/5310 páros: megjelenésükkor csak 4-es SDHC volt így az anyagban azt írták addig kezel de később mikor a 8asok és a 16osok is megjelentek kiderült amit a hozzáértők sejtettek amúgyis hogy gond nélkül kezelik őket,de a K850 is ilyen...
-
Jadro
veterán
Az alsó szebb. Anyámnak jó is lenne lecserélni a 3410-et. Panaszkodik hogy már szar az akku. 3-4 naponta tölteni kell. Legyintettem és mondtam neki, irigylem a gondjaidat.
-
littlelion21
addikt
Mégis ki tenne és miért 32Gb-os microSD kártyát ezekbe a készülékekbe?
-
micsoda alsós áradat a nokiától...
-
meroly
veterán
Nem annyira rosszak ezek. Ha az egyikben legalább olyan kamera lenne mint a 6230i-mben, tuti vennék egyet.
...kamerás C1-00 sötétszürke, világosszürke, vörös és mélykék, a kamera nélküli, 77,5 grammos C2-00 pedig ...
Nem C1-01 és C1-02, mert a C1-00 és C2-00 a másik két új telefon, a több-simesek. -
Norbi21
senior tag
Akkora durranás az a vga kamera, hogy az egyikből ki kellett hagyni
?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest