Új hozzászólás Aktív témák
-
madstunt
addikt
válasz
littlelion21 #13 üzenetére
miért is? akkora microus kábelt mellékelnek manapság a nokiákhoz hogy egy nagyobb pénztárcában elfér(enyémben simán) és az adatátvíteli sebesség se olyan hulla kicsi mint volt manapság,a nokiák a sony ericssonokkal kapcsolatban nem indulgatnak újra adattárolás módnál hanem csak letiltják a telefonról való memkari elérést míg rá vannak a gépre dugva...
na mindegy látom parttalan a vita én itt befejeztem. -
madstunt
addikt
válasz
littlelion21 #8 üzenetére
lehet hogy én vagyok a barom de én a nokiáimat sokszor használtam pendrive-ként több okból kifolyólag is
-
madstunt
addikt
válasz
littlelion21 #5 üzenetére
talán mert például pendriveként tudod egyszerűen használni. a másik meg hogy azért ennyi mert eddig tart az SDHC szabvány (és hamár ennyit kezel minek írjunk rá kisebbet), ergo már pár éve tudnak ennyit a telefonok csak nem tudták kipróbálni mert nem volt forgalomban ekkora így nem, írták oda. Jó példa erre az 5610/5310 páros: megjelenésükkor csak 4-es SDHC volt így az anyagban azt írták addig kezel de később mikor a 8asok és a 16osok is megjelentek kiderült amit a hozzáértők sejtettek amúgyis hogy gond nélkül kezelik őket,de a K850 is ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest