Hirdetés
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Be is futott a Honor GT Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Előlről egész pofásan néz ki a telefon, de ez a "ceruza" vagy nem tudom mi ez?
Hülyeség volt egybe építeni a kamera körüli gyűrűvel. -
Otisz
őstag
Jó-jó...csak épp értelme nem sok van
-
külső adottságai tetszenek .a cerka nagyon el van találva.
érintő felület minek bele? ekkora idiótaságot...
ha már raktak bele meddig tartót volna az egészet érintő vezérléssel megcsinálni? -
válasz
TheDragon007 #67 üzenetére
Ezen kb. 1 percig röhögtem.
-
mark75
senior tag
Külsőre bejön,tetszik.De a ceruza mi a sz@rnak
-
Ricardo
titán
válasz
buzasgabor #62 üzenetére
Bennem az fogalmazódott meg mint egy zsiráf láttán. Szép szép, de otthonra nem kellene.
Sok értelmét nem láom hogy nem lehet mindent érintéssel vezérelni. Olyan mint a kékfog amin nem lehet adatot küldeni. benne van ugyan, de nem lehet rendesen használni. -
tolts.hu
őstag
válasz
buzasgabor #62 üzenetére
Valamennyi azért csak van!
-
buzasgabor
csendes tag
Gyerekek! Ez olyan mint CSUBAKKA. Semmi értelme!
-
Depression
veterán
Ez nagyobb kamu, mint a 2 kártyás Phillips.
-
RandomGosu
senior tag
szerintem nem lenne értelme annak, mert pl: E-szériá egyáltalán nem forgalmaznak kínába csak egyéb ázsiai országokban, és csak "szürke importból" lehet hozzá jutni. Ez szerintem marketing, mert nem lenne értelme szerintem ha mindenből kapna mindenki.
(#42) -NOKIA-:
van egy ilyenem(#43) orbano: viszont nem mind olyan fullosak mint pl: 5800 vagy valamennyi PDA
-
Mamuska
őstag
Mennyi utódja van annak a 6300-nak, 2 hetente fölbukkan egy újabb. Kár hogy nem teljesen érintés vezérelt, de az ára az nagyon durva, azért ennyit nem ér hogy minőségi. Van benne egy viszonylag normális méretű kijelző, erre kiherélt a cucc adatkapcsolatok terén. Aksi lehetne nagyobb is. A 6300 utódok közül a 6700 classic-ot várom, mert számomra az gyönyörű.
-
riszter
senior tag
Szép meg minden, de százszor inkább egy 6300i!!!
-
blueMerle
veterán
Megfogdostam kipróbáltam.
A kijelző jól érzékelte a tapit, az összeszerelés kifogástalan, ellenben a gombok iszonyat kemények, borzalmas, katasztrófa. Ha valakit nagyon érdekelne pár darab akkor püzzön egyet -
baliii
senior tag
Hát ez vicc
amugy lehet h jó ez a toll valamire, amennyiben alkalmas sörnyitásra -
GALARDO
addikt
Nem rossz teló de nem vennék ilyet!
-
Z-o-t-y
tag
Sztem ennek a tolnak a hátlapba integrálását több ideig tervezhették mint az egész érintős s40-et
és ehez képest sokan csak ezt kritizálják benne, nekem amúgy tetszik, a kínaiak se kötnek bele majd sztem
-
f.begbie
tag
Akkor te most vagy nem tudod miről beszélsz, vagy csak szimplán nem láttál érintőkijelzős cuccot. Pont azért van az egész, hogy könnyebb és egyszerűbb legyen. Persze nyilván nagyban függ az oprendszertől, de baromira testreszabható az összes. Pont az a lényege.
Az ikonos példádnak semmi értelme, hiszen ha akarsz kiraksz egy ikont, vagy widgetet és máris ott a program, nem kell a menüben turkálni. Ahelyett, hogy betanult számsorokat nyomogatsz egy kattintással ott van a cucc. Ragozzam még?
Ha neked valamilyen oknál fogva nem tetszik az érintőképernyő, az a te dolgod, de attól még baromira sok ember tartja jobbnak és gyorsabbnak mint a hagyományos kezelőszerveket.
-
orbano
félisten
válasz
RandomGosu #40 üzenetére
sikere ázsiában, ahol a leggagyibb, legolcsóbb telefon is full érintőkijelzős?
-
tolts.hu
őstag
válasz
RandomGosu #40 üzenetére
Igen, úgy mint ez.
De ez 6108. Miért 6208c lett a neve?
-
N-vidi-A
őstag
válasz
RandomGosu #40 üzenetére
Ez igy van, de akkor minek kell Europaban is piacra dobni?!
szamtalan telo van ami el sem er hozzank, csak Azsiaba pl, ezzel is csinalhattak volna ezt!
-
Simán drága.... nem kéne tapiképernyő, és jó is lenne az ára...
-
sagesz93
addikt
Hát ezt is meg kellett csinálnia valakinek.
A 3g meg a hspda úszott el az érintőképernyő árával......
Amugy tényleg jó lenne. -
tolts.hu
őstag
Nekem nagyon tetszik minden, a wifit hiányolom csak.
-
Ankhiszesz
tag
Külseje: Elölről szép! Hátulról ronda!
Belsöségek: Miért nem lehetett megoldani, hogy mindenhol használható legyen az érintőképernyő? (mert így aztán szerintem nekünk európaiaknak semmi értelme, mivel szövegbevitelhez minden értelmes ember amúgy is a normál billentyűzetet használja, ha már van)
Így nálam bukta ez a telefon! -
magyarattila
tag
bocha kolléga balkezes? Minő kellemes meglepetés.
-
Jadro
veterán
Nézzétek a jó oldalát! Mivel csak a szövegbevitelhez használható a toll, így ritkán kell levenni. A hátlap pedig tollal sokkal szebb mint nélküle.
-
total90
veterán
Előröl OK, de hátul
Nekem nem nyerte el amúgy sem a tetszésem ez a teló
-
Boha
tag
sztem nem lenne rossz kis teló csak a hátuljára kár volt volt feltenni azt a kis bizbaszt, azt kidolgozhatták volna jobban esetleg elrejthették volna valamelyik oldalába esetleg, habár nokiánál is kell azért 1-2 szarabbul sikerült készülék mindenhol, máshol is előfordul
-
crwn
senior tag
aztán lehet, hogy minden készülék előállítása mögött mégiscsak húzódik valamiféle ésszerű indok a mobilgyártók részéről. pedig itt a fórumon máris hány ellenérv megfogalmazódott, hogy egy ilyen modell egyáltalán megszületett.
úgy tűnik, a gyártók megengedhetik maguknak, hogy sok mindenfélét piacra szórjanak, jobbat-rosszabbat; próbálkoznak, újítgatnak, aztán vagy jó sül ki belőle, vagy nem annyira jó, de azt hiszem (remélem), mindez azt a törekvést testesíti meg, hogy változtatni kell, mozogni, és ez által forrnak kijjebb majd a valóban nagyszerű készülékek. vagy valami hasonló. mint az evolúció. -
karcsii
csendes tag
Et a telcsi nagyon szép , szerintem csak hát egy kicsit huzzos lenne
.
-
joey04
titán
sokáig kellett győzködnöm magam, hogy ez valóban egy nokia és nem egy kínai klón...
-
LonGleY
veterán
"A legszomorúbb dolog viszont az, hogy az érintésérzékenység sajnos az eszköz árán is érezhető"
Hümm? :]
-
P.e.t.ya.
senior tag
Na ez egy érdekes kütyü...csak minek és kinek
-
ZéZé@PH
aktív tag
Látom a Facebookos, maffiawars őrület itt is megy. -
Úgy tűnik nem ment át, amire gondolok. Pedig színtiszta ergonómia.
Nem arról van szó, hogy ész nélkül lehet-e használni. Hanem arról, hogy be lehet-e tanulni úgy a vezérlést, hogy ne kelljen aktívan gondolkodni rajta. Ösztönösség. Társítod a számot a művelethez (pl. 2-1 az SMS írás, hasraütöttem), és nem az ikonok között túrkálsz, hanem Navi - 2 - 1 és ott is vagy. Ragozzam még? Az érintőképernyős UI-jal ezt nem tudod megcsinálni.Nem azt mondom, hogy térjünk vissza az őskorba! Csak nem értek egyet azzal, hogy az érintőképernyő a leggyorsabb vagy a legergonomikusabb. Távolról se.
Még valami: a shortcutokat is erre találták ki az asztali gépeken. Turkálhatsz a menüben, ha az boldoggá tesz, de sokkal gyorsabb leütni két gombot egyszerre ösztönösen.
-
f.begbie
tag
Persze nem mintha ehhez kb 10 IQ-nál nagyobb kellene, de ha belegondolsz egy számgombos kezeléshez, társítani kell az agyadban egy számot egy menüponthoz, érintéses vezérlésnél meg csak ráböksz arra, ami éppen tetszik. Ennél gyorsabb és kényelmesebb dolog nincs a világon, max ha gondolattal lehetne vezérelni vmit. Baromira nem kell hozzá semmit koncentrálni. Tudatosság nélkül meg a számgombokat nyomogathatod, csak nem sok eredménye lesz.
-
-
f.begbie
tag
A nokiánál csak hülyék dolgoznak?!
Adott egy Kínának szánt teljesen átlagos telefon, egy érthetetlen és felesleges feature-el, ami átlagon felüli anyagokat és összeszerelést érdemel, de basszus az európai modelljeik meg egytől-egyig azt a rohadék fényes műanyagot kapják, amitől az embernek hányingere van... Ezt már el sem hiszem.
És mit érdemel az a bűnös aki a király utcában, a lakások előtt fényképezgetett?
-
orbano
félisten
sokkal gyorsabban használható egy éritntős menü, mint egy navigombos. nincs ebben semmid ivathullám, ez színtiszta ergonómia.
egyébként meg ezt hogy akarják eladni a kínaiaknak, ahol minden telefon tud teljes érintésvezérlést és fillérekbe kerül? gondolom ez lesz náluk az "európai piacos gagyi" cucc
bár ahhoz meg drága
-
sekli
addikt
Ha a menüben is használható lenne az érintőkijelző, az mennyivel lenne értelmesebb..? szerintem semennyivel, maximum a divathullámnak jobban megfelelne...
-
hemaka
nagyúr
Szemből jól néz ki, a hátlap valami irtózatosan ocsmány. Ha normálisan beárazák, illetve hanyagolják ezt a (szerintem) semmire nem való érintős kijelzőt, egész jó kis telefon lehetett volna. Az S40 jó, mert kiforrott már rendesen, de ennyi pénzért egy wlan vagy valami nem ártott volna.
De most komolyan, ezt a telefont 2009-ben kiadni, így?
A Samsung, LG, Apple sírva röhög rajtuk... -
Kloden
senior tag
Ezen szétröhögtem magam:
...pedig valószínűleg elférne benne az a személy is, aki valahol a messzi Kínában összerakta.A cikk tetszik, a telefon kevésbé. A fényképei csapnivalóak.
Az érintőfólia meg hát... Azt meg nem tudom mire fel állapítottátok meg, hogy "legalább annyira megbízható is" mint a 6300. 3 nap alatt nem omlott össze a telefon?
-
Dyno
veterán
Külsőre nagyon tetszik de a kijelző éríntőjének az üzemmódja viszont nagyon idétlen az ára meg magas.
-
Zsolto
őstag
Szerintem élőben biztos állat gyönyörű, szép a dizájnos toll is, jó az S40, de hogy se 3G, se wifi, azt nem tudom lenyelni.
Itt legalább nem lesz vita, hogy ki melyiket használja, melyik fontosabb a kettő közül -
nrgia
őstag
-
<NewL>
addikt
Ez tényleg szép és jó,csak az ára ne lenne ilyen magas...
A hátlap egyébként így nagyon bejön meg a fém ház is. Elsőre azt hittem ,hogy az egész érintős lesz,mondom 2.4 colra,erre csak hülye betűket lehet belevésni,ennek semmi értelme nincs.
Dr.Anonymus : inkább arra raktak volna egy ilyen fémruhát.
Ez a cerka nagyon bejön így,csak itt szinte semmi haszna nincs.
-
Dr.Anonymus
addikt
jó a teszt...
ez a szöveg bevitelre szorítkozó érintő tényleg vicc...ezzel viszont nem értek egyet:
"az eredmény pedig a Nokia 5800-ban debütáló érintős Series 60 platform lett, amivel a rajongók és a márkahűség csapdájából kiszabadult felhasználók szívét egyaránt megdobogtatták."
- hát szerintem a 5800 hagy némi kívánni valót maga után...
viszik mint a cukrot, de inkább a márkabuzik...
inkább az 5800ba pakolták volna ezt a sok fémet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az első érintésérzékeny Series 40-es modell. Nem olyan, mint amilyennek hittük, de nem is nekünk készült.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest