- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FókuszPók
tag
válasz
kleinguru #73 üzenetére
Én is flottában vagyok, nem is tudok magamnak ügyet intézni, amíg nem egyeztetek a kapcsolattartóval. Szóval be sem tudok lépni, hogy személyreszabottan milyen kedvezmények járnának. Külön meg nem nézegetem naponta, hogy mik változnak, milyen csomag létezik még és mennyiért.
-
Dehogy
Szólnak, hogy lejárt az előfizetésed és tud kedvezőbb díjcsomagot, mint amiben most vagyok ~X forint értékben...
Huhh ez érdekel, de számoljuk már ki, hogy pontosan mennyi az a ~X forint...
Ekkor jön a csoda, mert a ~X forintból lett 1,6X forint...
Mondtam, hogy elmész *nyádba...
Visszahívtam a tree-t, hogy ezt azért ne... ilyet ne engedjünk meg. Ezután közlik, hogy egy 3. fél (külsősök) telefonálgatnak, mert ki van szervezve...Azt már nem is mondom, hogy flottánál egy kapcsolat tartót nem tudnak (akarnak) beállítani, mert állandóan végighívják a családot és véletlenül mindig én vagyok az utolsó, akit felhívnak...
-
repvez
addikt
Hát én az inviteltől kaptam ingyé' egy mobil sticket amiért meghosszabbitottam a vezetékes netemet ( mivel más nincs mást nem tehettem
) Ez elvileg a pannon hálózatát használja, namost a városközponttól légvonalba 3-4km-re márcsak EDGE van és még a google kereső sem jön be laptopon rajta.DE a T-vel sem jobb a helyzetem , a mobilomon 500mbos net van ,de ott is csak EDGE megy, most teszteltem le 0,01 le és 0,03 mbites feltöltésem van mobilon, és ezért fizetem ki az 1000 forintot mikor nem jön be rata az ég világon semmi.
Addig neki sem lenne szabad állni a követlező generácionak, mig az adott technológia, legalább a lakott területek 80% án elterjedve.
Mert hiába verik a mellűket a hypernetjukkel meg LTE-vel ha az orszák nagy részén még edge sem nagyon van nem hogy az előző 3g. Vagy legalább annyi lehetne bennük, hogy az uj generációért kelljen fizetni a régi "elavult " technologiát meg ingyen addják,de legalább ne korlátozzák. -
zombinyul
addikt
válasz
sz.balazs.95 #64 üzenetére
Meglepően fickósan betölti az oldalakal a kis Lumia, magam sem értem, szinte minden oldalnál olyan érzésem van, mintha be se lennék lassítva... Mindent egy pillanat alatt betölt (egy helyen viszont tettenérhető a dolog, ha Mobilarenät, Totalcart, egyebet olvasok, a képeket nem szereti, 10-ből 7-nél csak szürke homályt kapok. Jah, és a már "nagyonkomplex" oldalak is pöcsölnek. Mindegy, a zeneletöltögetés, illetve film letöltögetés ilyenkor hiú ábránd marad.
Dugják a sejhajukba a 200 mega netet ennyiért, én azt mondom... -
Békéscsaba T-mobile
-
-
zombinyul
addikt
válasz
sz.balazs.95 #62 üzenetére
WP-m van, 1 hétig is kihúztam vele.
Még szerencse, hogy otthon, meg a melóba van WI-FI.
-
-
zombinyul
addikt
1190-ért van a T-nél 200MB(!!!!) netem.
A lefedettségük kritikán aluli, aranyat előbb talälok, mint 3G-t. Ez valami gusztustalan, amit "mobilnet" címen művelnek a hazai szolgáltatók...
-
xtremez
aktív tag
Borzalmas, hogy 500 megás net kerül 1k forintba. 2 vagy 3-at kellene ennyiért adni! Rózsaszínnél 1 k 500 és 1290 az 1gb. Jobban megéri az utóbbi, de igen kevés ez az 1 gb és hosszú távon nem olcsó ez szvsz.
Külföldön mik az ajánlatok ? -
eclipse92
tag
válasz
sz.balazs.95 #58 üzenetére
Hát igen.. a pirosaknál már van korlátlan opció amúgy
böngészéshez legalábbis. weboldalak eléréséhez nem lassítják a netet.. ha jól értettem.. az se egy rossz dolog.
a kékeknél meg csak a saját oldaluk nincs lelassítva.. az száguld mindig
-
válasz
eclipse92 #57 üzenetére
a kábeladót ügyesen el lehetne kerülni.
egy részét legalábbis biztosan.
Meg az is szuper dolog lenne, ha észrevennék a szolgáltatók, hogy manapság egy átlag ember vagy 3 különböző gépen is netezik - pc/noti + tablet + mobil - és olyan netet is adnának, amivel le lehetne tudni a hármat, és nem kellene vagy 2-3 féle net hozzá.
na az bizony szuper lenne, csak hát a szolgáltatók lassan reagálnak a piac változására.
sebességhez: azért az a 976 ms ping befigyel.
-
eclipse92
tag
válasz
sz.balazs.95 #56 üzenetére
Ja ja az már elég jó.. a sebességgel sokszor nincs is baj, ha normális lefedettség lenne az országban.. mert tényleg sok helyen az edge is alig fogható.. na meg a csomagok... ha lenne 1 korlátlan vagy legalább 100-150 gigás mobilnet.. tuti sokan lecserélnék az otthoni kábeles netjüket.. bááár.. ahhoz olyan ár is kellene... és ahogy a mostani viszonylatokat nézem kerülne vagy 20-30 ezerbe havonta..
-
-
eclipse92
tag
válasz
sz.balazs.95 #54 üzenetére
Az szép.. 2014 ben... bár azért BP-n sokkal jobban le vannak terhelve a cellák.. mint vidéken. de persze sokkal több is van belőlük.. én meglepődtem hogy ilyen jó minőséget biztosít 1 mobilnet egy ilyen isten háta mögötti kis községben is házon belül
, de viszont ezek a pár száz megás csomagok 2014-ben tényleg gázak.. minimum gigáknak kellene lenniük... a nagyobb csomagok meg inkább 100 gigásak.. főleg azokra a csomagokra amik nem (csak) mobilhoz adnak
(csináltam 1 képet.. nehogy valaki azt mondja hazudok
[link] )
-
-
eclipse92
tag
Nem tudom ki hol lakik és ott nincs 3G meg HSDPA . de én nem panaszkodhatok.. Borsod!!-ban lakok (legrosszabb hely kb) egy faluban.. város 15km re.. és 7 megabiteket mérek a kék szolgáltatós mobilinternettel.. 50-60as pingek mellett.. szóval én elégedett vagyok velük
(ja és ezt házon belül mérem. most is arról netezek és szerintem egész korrekt.. bár az adatcsomag az tényleg vicc kategória.. )
-
tzsolesz
nagyúr
Nem lehetne inkább azt kérni, hogy nálunk pl. ne csak edge legyen? Az is kb. 8/8 kbit/s, egyszóval használhatatlan.
3G, meg 4G. nekem ezek csak ismeretterjesztő filmekben elérhetőek. Olyan mint a piros hó..... -
WinPho
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #46 üzenetére
-
-
Hobbbyt
őstag
válasz
sz.balazs.95 #48 üzenetére
Az.
Pedig ebben még fém sincs, hogy leárnyékolja önmagát..
Na nem baj.. a következő telefonom.. telefon lesz. Olyan gyártótól akiről mindenki tudja, hogy tud telefonokat csinálni..Mikortól is lesz elérhető a Lumia 930?
-
-
Hobbbyt
őstag
válasz
sz.balazs.95 #46 üzenetére
Akkor oké
Hát igen.. kéne-kéne
De ez Magyarország.
.Sokszor már annak is örülök, hogy a chat megy.. bár van egy olyan sanda gyanúm, hogy nálam valami hold együtt állás is volt mikor telefont vettem.. mert ez olyankor is eldobja a netet mikor látom az adótornyot. -
-
Hobbbyt
őstag
válasz
sz.balazs.95 #41 üzenetére
3e ft maga az előfizetési díj amiben van lebeszélhetőség is. Külön nem fizetek az 500 megáért.
De tény, hogy nem mobilnetről torrentezek meg nézem youtubeot... bár néha egy kis netrádió befigyel.
-
válasz
gepardlacee #43 üzenetére
-
Ennek túl sok értelme nincs a mai flash chipek mellett.
-
-
Hobbbyt
őstag
Hát nem tudom.. de én jól megvagyok azzal az 500 megával ami a 3e ft-s díjcsomagomhoz jár. Pedig nem kímélem.. ki se szoktam kapcsolni. Inkább a lefedettség az ami szörnyű..
-
szerintem előbb fogunk letelepedni a Marson, minthogy hazánkba eljusson ez a technológia.
attisx: Igen, tudom.
-
attisx
addikt
válasz
sz.balazs.95 #29 üzenetére
Mint, ahogyan a cikkben is megvagyon írva:
"Az új megoldás célja persze sokkal inkább az egyszerre online lévő felhasználók adatátviteli sebességének növelése lesz, de elméletileg akár egyetlen felhasználó is élvezhetné az extrém száguldást."
-
jimmy399
senior tag
Kpal: Még annak sem...
-
kpal
nagyúr
Itthon nincs olyan mobil net csomag ami megérné , ilyen meg végképp nem lesz , talán az unokámnak
-
Orf3usz
tag
Nálam 60mbps van, elég is sok mindenre. Még nagyobb sávszélességet letöltésre lehetne használni: Steam játékok, és persze a torrent.
A Fiber közel 17x gyorsabb, stabil, nincsenek kihagyások (mert a házadig üvegszálon jön) és a havidíja 70$ (15500Ft). Ez nálunk a fél falura elég lenne. Ráadásul ingyen kiépítik... -
válasz
sz.balazs.95 #32 üzenetére
Természetesen ez a vágy aminek részesei vagyunk, még mindig Micimackó színten áll ,az az mese habbal. még egy darabig várnunk kell ezzel sajnos.
-
-
FókuszPók
tag
a lányos színű szolgáltató 3G lefedettségi térképe erősen riska tarka, vicc, hogy fröcsögik a négygét, de még edge sincs némelyik bokorban... Azt sem bánom, ha hagyagolják a 3G-t, de akkor legyen rendes 4G országszerte...
-
WinPho
senior tag
Miért jutott ez most eszembe?
Egyelőre oldják meg, hogy Dunasztentgyörgy és Tolna között ne legyen egy zombi a net. Vagy ha csak felszállok egy buszra ne vesszen el a 3G.
-
-
neo-geo
senior tag
Az igen, és ezt mi tárolná? Vagyis milyen HDD ami tud írni bő 500MB-ot másodpercenként?
Vagy milyen memória kártya?
-
És majd ha egyszer ideér hozzánk 4-6 éven belül nálunk a díj csomagokat bevezetésekor aranyban mérik majd és hosszabb távon sem fog változni.
-
vittorio7
őstag
Jó lesz ez.
-
Tigerclaw
nagyúr
Mivel nálunk minden fordítva működik, kétlem, hogy akár középtávon is közelíteni fognak az itthoni mobiltelefon és mobilnet díjak a nyugaton már ma meglévő díjakhoz. Évente rájön valami új adónem, meg biztos jön majd egy nemzeti szolgáltató garantáltan drága árakkal.
-
deka10
senior tag
válasz
Oppenheimer #18 üzenetére
Szerintem is csinálhatnának valamit a hazai szolgáltalók, áttérhetnének a sebesség alapú árazásra. Azon gondolkoztam, hogy jó lenne fejleszteni a fájl küldést egyik eszközről a másikra, gondolok itt a fhd és 4k anyagokra.
-
kchris78
veterán
válasz
skylinelaca #13 üzenetére
Ez logikus, mert az LTE 1800MHz-en működik, a 3G meg 2100-on. A magasabb frekis jel meg fényszerűbben terjed. Igaz nem nagy a difi (mint mondjuk 900 vs 2100MHz) de azért érezhető kihegyezett környezetben. A vodának van 3G-je 900-on vidéken.
-
Orf3usz
tag
Én egy gigabites vezetékesnek jobban örülnék itthon. Google Fiber, jöhetnél hozzánk is
-
.OM.
aktív tag
Én kinéztem magamnak egy korlátlan adatforgalmas elofizetést itthon. A szerzodés 23. oldalán apró betuvel írták, hogy 7 naponta 1,5 GB. Tehát ha folyamatosan használom akkor napi 200 MB, hogy ne lassítsanak a fennmaradó napokra, vagy két nap alatt napi 750 MB és utána 5 nap kuss. És ezért lehet fizetni...
Persze ajánlották hozzá azt a bizonyos online zeneboltot, ahonnan streamelni és letölteni is nagyszeruen lehet. Kérdem és, mennyit tudnék zenét hallgatni így? Napi 2-3 óra ha mellette nem használom semmi másra?? (még jó, hogy addigra a retek akku is lemerül..) -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #11 üzenetére
Mekkora feje van ennek a lónak
-
-
Smithy87
senior tag
Nem állítottam, hogy nem gáz enniy pénzért gyakorlatilag nulla adat mennyiség. De azért szinte mindenhol van wifi. Értem ezalatt otthon munkában. Nekem egy 700 megás csomagom van a kékeknél. Még eddig egyszer sem léptem túl. Egyszerűen úgy használom ahogy szerintem mobilt kell. néhány youtube videó belefér, de arra ott az asztali gép. Félre ne értsetek, én is örülnél normális adat mennyiségnek korrekt lefedettséggel.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
sz.balazs.95 #11 üzenetére
ROFL
Már vártam kinek tünik fel -
skylinelaca
senior tag
Nekem az a tapasztalatom,hogy (legalábbis Bp-en belül) jobb a 4g mint a 3g lefedettség.
-
-
törölt tag
Pontosan tudom, hogy hol nincs 3G. Épp ott, ahol nekem kéne. Edge -n pedig csak brekegés van, vagy ki sem megy a hívás. A GSM -en telefonálást pedig luxus kategóriába emelték nálunk a szolgáltatók. Annyira én nem vagyok gazdag. Egyébként mennyi is itthon a garantált sávszélesség? Ööö...talán...nulla? Minden szolgáltatónál. Ez ám a piaci verseny!
-
-
halkow
őstag
inkább azon kéne gondolkozni a telenornak és társainak hogy az adatforgalom kimeritése után ne 15-20kb/s sebbeségel tudjak letölteni hanem legalább 150-200kb/s al...
-
C$abi
aktív tag
Csak ahhoz kell egy olyan lefedettség is, ami eddig csak kb. Skandináviában és Japánban valósult meg. Itt Magyarországon még 5-6 év kell mire általánosodik az LTE.
-
törölt tag
Melyik bolygón van ez a technológia? Biztos nem a mi naprendszerünkben. A Telenor hallott már róla? Vagy legalább a 3G -ről?
-
Már nagyon várjuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest