Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Nem sieti el a Nokia az biztos...
-
csab2
veterán
Szerintem hamarosan megjelenik a 301 mert kint van már a nokia.hu-n. Amint megjelenik veszek egyet szerintem.
-
fojuzer
aktív tag
Hm talán ha hazánkban is forgalmaznák,lenne iránta kereslet,Mert van/nak kik a telefont -telfonálásra használják/ s más Luxust nem igényelnek!

-
Mt5
tag
a 301-es nagyon szép, olyan mint anno vagy az 5310 amit nagyon szerettem
-
Hennet
aktív tag
Fem hatlapja van vajh a 301-nek? Mas nagyon nem tudna javitani az osszkepen, nem is ertem h adhat ki ilyet pont a okia akinek a legszebb/legelegansabb feature-ponejai voltak...

-
LNx
tag
Fancyboy - BiP - meroly: es egy okositott 3250?
Instant buy lenne nekemtessek, itt a wishlistem hw ugyileg
2,5" HVGA/VGA IPS panel
28nm-es SoC
Autofokuszos fenykepezo
BT/N Wifi/3,5G/GPS
MicroSD bovithetoseg
normalis anyagok, semmi fenyes dzsunkamuanyag
Minimum 1200 mAH akksiakar klasszik candybar, akar a 3250 fele elforgathato megoldas

-
Rickazoid
addikt
Azért időről-időre ki kell adniuk valamit. Nem is csak a presztízs miatt, hanem mert egy ilyen "egyszerű" eszköz is, mint a 105 egy számítógép, aminek fejleszteni lehet a hardvereit és a szoftvereit egyaránt. Lehet kívülről és felhasználói élmény szempontjából ugyanolyan, attól még belül lehet, hogy kevésbé környezetszennyező anyagokat használ, kevesebb sugárzást bocsát ki, hatékonyabb az antenna elhelyezése, tisztább lett a programok kódja... de ezt csak a Nokia tudja, azért én optimista maradok és szerintem ezek a fejlesztések ott vannak, csak ilyesmikkel nem lehet eladni egy terméket sem, ebben a kategóriában meg pláne.
-
BiP
nagyúr
Na, hát igen. Ennek a fényképezős hangos izének nem sok értelmét látom.
Tényleg ekkora igény van az önfényképezésre? (na jó, még mindig jobb, mint fürdőszobatükörben csücsöríteni
)
DE ezt nem lehetett volna megoldani egy pici fényes tükröződő felülettel, amiben látod magad, mint más telefonoknál??(#72) thacount: Sajnos nincs, de szerintem nem 'akkora' érvágás, amit egy jó netcsomaggal nem lehetne pótolni. (persze jobb lenne, ha lenne benne wifi, és akkor nem is feltétlenül kéne mellé netcsomag)
-
D4rkm4n
őstag
Szerintem azok, akik a 301-et választják, azok jobban örülnének egy nagyobb szeletnek az okostelefonok tudásából, mint amilyen a wifi is, ahelyett, hogy beszéddel legyen irányítható a fényképezőgép.
Azok pedig, akik az alsó kategóriás telefonok közül választanak, jellemzően csak telefonálásra vagy olykor-olykor SMS írásra használnák a készüléket. Akkor pedig tényleg indokolatlan a 105.

Szerintem. -
meroly
veterán
Itt már van speckó.
E szerint 7,2mbps le és 5,76 mbps fel a sebesség, kíváncsi vagyok a felület mennyire lassítja a böngészést. -
D4rkm4n
őstag
Az én szakmámban (mezőgazdaság) máig nagyon nagy igény van a hagyományos gombsoros telefonokra, és igen nagy bosszúságot okoz, hogy magasabb színvonalú telefont már csak érintőkijelzős kivitelben lehet venni.
Nem értem, hogy mivel jobb a 105-ös a korábbi modelleknél, mint amilyen a 100, vagy a 101? Nem tűnik logikusnak...
Jelenleg egy 6303-at hajtok, immáron több éve, de ha beszerezhető lesz a 301, akkor a jelenlegi munkás telefonná fog "degradálódni".
A wifi tényleg óriási hiányossága a 301-nek!

-
csab2
veterán
Nekem is kell a 301.
Egyébként most mindenkinek tetszik, amikor meg kijön róla a teszt, majd jön a sok "ezmekkoraszarmár", meg a "mitakaranokiaezzel2013-ban".

-
pszili8
aktív tag
A 105-ben ütős az Education menüpont,a 301 meg szép lett.
-
gybazsi
senior tag
A 301 elég tetszetős lett. Mostanra azért már hiányoznak a szememnek a hagyományos kialakítású telefonok.
-
GALARDO
addikt
Ez a 301, nagyon rendben van.

-
Zoja™
őstag
Engem megvettek a 301-el.
Ha nem találok egy szép állapotú, N78-at, vagy N79-et, akkor tuti ez lesz a következő telefonom.
-
csab2
veterán
A videó alapján megmaradtak a jó kis fénylős zongoralakknál.

Méretre is elég nagynak tűnik a 301. Tök hasonlít a 206-ra. -
meroly
veterán
Hát azért ez erős. Mondjuk úgy hogy feketében vállalható.
Szép a 8800 volt, azóta nem láttam szép telefont.(#47) thacount: akkor te ma nem nyertél, egyébként én a 3720 utódját várom, úgyhogy ma nekem sem osztottak lapot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#53) Genova1983: a 8600 luna volt az első olyan. Vagy talán a 6500 classic.
-
Ati1979
veterán
Kifejezetten szépek ezek a telefonok!
Főleg a 301-es.
-
BiP
nagyúr
válasz
Fancy-boy
üzenetére
Hát jó. Attól függ, hogyan tekintjük. Szerintem a 6700 kicsit feljebb lépés is volt, de amúgy talán igen, az tekinthető utódjának.
És akkor a 6303 pedig egy ráncfelvarrás. (én ilyen jellegű közvetlen utódot értettem alatta)(#37) kaller1: Nem kell túlpörögni. Ha Te használtat szeretnél, akkor vegyél olyat, (én is úgy szoktam), aki meg nem szeretne használtat, ugyan add már meg neki a lehetőséget, hogy az új szériákból válasszon magának, még ha gyakorlatilag egy bevált recept újrakiadása is a dolog.
Én nemrég akartam venni 6303-t második készüléknek, de nem találtam olyat, ami nem volt leharcolva. -
kelly416
veterán
Valahol leszaladt az ékszíj.

-
A 301 kimondottan tetszetős, ha lenne egy led vakú is rajta mondjuk zseblámpa ként is ,akkor már rohannék is érte ,mikor megérkezik.

-
-
batai15
félisten
szvsz nyomná a microsoft a kokit még a nokia fejére is ha feature wp teloval jönnének ki
-
Próféta
tag
"A mindössze 15 eurós, vagyis hazai áfával 5600 forintos Nokia 105 "
És tessék kérem szépen, aki telefonálni akar annak ez teljesen OK. Teljesen fapados és még így is van benne FM rádió meg egy csomó fícsör amiért megvesztem volna az Ericsson r320-asom idején. 5600 forintért. Van itt haladás!
-
kaller1
veterán
-
kaller1
veterán
Ez a 301-es mivel ér/tud többet, mint egy használtan 5k-s 6303?

-
Spancho
senior tag
A 301 hátulról egész pofás

De az a 105 brr...
Majd a tesco-ban találkozunk velük. -
BiP
nagyúr
Csak simán Nokia 301. Nem Asha, és (szerencsére) nem is érintőkijelzős. Szerintem népszerű lesz.
(#25) meroly: Lehet, hogy nem, elvégre nem fém, nem olyan masszív (pl. a 6303 is kb. ilyen paraméterekkel rendelkezett, és nem tudott a 6300 méltó utódja lenni, nem lett ikonikus), meg azóta eltelt pár év, és ezek a paraméterek már nem olyan acélosak, mint akkor a 6300 volt, de a nagyszerűsége most a jelenben pont az egyszerűségében rejlik.
Végülis kapsz egy olyan alaptelefont, ami nem drága, de nem is szar, hanem használható, tud pár dolgot.lordfreyr (#2): ami igazából az N9 meegojának az átültetése. De az S40 az jelenleg így néz ki.
Amúgy, ha megnézed azt az fehéren áttetsző, beállítások-szerű menüt, ott már eléggé minimalista piktogramok vannak. Szóval némiképp vettek át elemeket. -
vipnolf
aktív tag
egyébként a 101 paraméterei elég érdekesek. a kijelzőméret nagyot üt, meg a tablet szintű kijelző keret vastagság
ám az egészhez hozzá jön egy 14 mm-es házvastagság, amit már végképp nem tudok hová tenni. ekkora házméretbe egy akkora akkut bele lehetne már tenni, hogy csak évente kelljen tölteni 
-
Sztif
aktív tag
Tetszetős a 301 és egyben az első asha amin nincs a hagyományos "vékonytöltőcsati" csak microUSB
Lehet végre a Nokia átvált USB-re, mert már illene...
Tudni hogy mekkora a HSPA sebessége?Én vártam egy asha 302-t új köntösben Dual SIM verzióban...
-
Fancy-boy
addikt
Remélem lesz 400 valahányas, amibe kerül autofocus, esetleg végszükség esetére Wlan.
-
vipnolf
aktív tag
azért a 301 sokak számára megoldás lehet, aki mondjuk melós telefonra vagy klasszikus beszélgetős telefonra vágyik. az alsóbb számozású már kicsit túl egyszerű, de a 301 hozza a minimumot. wifi jelenlét meg az ashákban sem magától értetődő, szóval jó lesz ez egy classic sorozatnak 2013-ra
-
Sonyfan
tag
Nokia az egyik(ha nem az egyetlen) aki olyan telefonokat gyárt, ami nem hiperszupercsúcsmodell.
De mégis milyen jó lett már... -
dr.laci1
tag
Egész jó a 301 dual sim. :-) wifi viszont nincs benne
-
Akee92
tag
A 301-es igencsak tetszetős
Pláne ha wifi is kerül bele 
-
Graphics
Jómunkásember
Nokia 301 = Nokia 5000 Turbo

-
kiskaktusz
addikt
Másodtelefonnak jó lenne az a 105.

-
gzbotii
nagyúr
Lumia dizajn itt is. Ami nem rossz, csak nem kellene ennyire eroltetni mindenhol, szerintem.
-
BiP
nagyúr
Nekem is tetszik a 301. Kicsit 6300 utánérzés, és ez jót jelent.
-
Pacsek
csendes tag
Ha a kicsi tényleg bír egy hónapot de minimum 2-3 hetet, nekem kell 2. telónak.
-
Rickazoid
addikt
Érdekes, hogy még mindig a Symbianra hasonlít a felület és nem alakították át a WP mintájára.
De vajon a 301 Dual Active módot kapott? Itt nincs nyílt op.rendszer, amit ürügyként fel lehetne használni a hiányára.
Ja és a cikkben javítsátok az 103-at 105-re. -
kcsa
veterán
Kövezzetek meg, de a fekete 301-es tetszik

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Instant buy lenne nekem
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)