Hirdetés
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Ha a menet 1 cm-vel el van tolva a tengelytől, gyakorlatilag észrevehetetlen panorámánál, főleg ha a téma messzebb van picit. Na persze ha totál a gép sarkába lenne eltolva a lyuk, az már más.
Amúgy jó kis gép. Nekem a tipusszámról egyből a Samsung ugyanilyen nevű modellje ugrott be
-
^Clown
addikt
Köszönjük a tesztet, ismét velős lett! Nem rossz, nem rossz ez a Nikon, de annyira nem győzött meg.
-
cigam
titán
"Már megszoktuk, hogy ebben a kategóriában szinte egyik készüléken sem az optika középvonala alá teszik ezt a csatlakozást."
Minden teszt megemlíti ezt. Pedig ez olyan már-már a fehér hollóhoz hasonlatos. Mostanában (1-2 hónap (év?!)) csak 1 kompakton volt a menet középpen, a Samsung NV100HD-n. Azért érdekes lenne egy cikk példafotókkal, hogy miért olyan fontos(?) ez. Ebben a cikkben akár össze is lehetne gyűjteni, hogy a mostanában kapható gépek közül melyiknek van (optikai)tengelyen a menete.A másik dolog: "szerkesztőnk ezt egyszerűen megszokásból hagyta angol nyelven".
Na ettől ledobtam a láncot. Legközelebb angol nyelvü cikk lesznek, mert "megszokásból"?!
Sokan legyintenek, rá pedig az menü (fordításának minősége) is lehet szempont egy teszt/vásárlás során. Viszont így csak annyit tudunk meg, hogy van. -
Kazimír
őstag
E szerint az érzékelő CCD és 1/2,33".
Érdekes, tetszetős az ívelt burkolat. Bizonyára létezik más színben is, az ára azonban mindenhogyan soknak tűnik..
-
Yany
addikt
Ha 30 mm alatt indulna a nagylátó és 15 ropival olcsóbb lenne, akkor vennék is egyet a 'zasszonynak. Még mindig FX37 a nyerő.
Arról lesz teszt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)