Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megjelent a OnePlus 13T
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mrThomi
addikt
Az nfc-s meg nem nfc-s között csak az nfc a különbség ?
-
synar
őstag
Azt olvastam, hogy az NFC-s verzióban van aki a megjelenő QR kód fényével világít, mert arra az a legjobb
-
-
synar
őstag
Azt mondják világításra az NFC-s oldal a legjobb, ha már másra nem is alkalmas.
-
M@cika
őstag
Nyilván jó lenne, ha tudnék vele itthon is fizetni minél hamarabb, de valahogy egyelőre túlélem, hogy elő kell kotorni a bankkártyát. de 1-2 év múlva, ha ezt megoldják és nem lesz drágább, akkor majd lecserélem a 4-est. (jelenleg 42 nap után 18%-on áll az akksi, de nem is használom szinte semmire, nekem ez így jó)
-
Mondjuk tök mindegy, hogy van-e benne NFC vagy nincs, mert úgysem lehet majd itthon fizetésre használni.
-
Plug Life
senior tag
Éljen a Kínai Népköztársaság!
-
lócitrom
őstag
ez immáron a harmadik generáció lesz, ami NFC-vel szerelt. továbbá pont Xiaomi telefonokat használók tudnának arról mesélni, hogy mennyire nincs ott a telefon... ugyanis luxuscikként kezeli a gyártó ezt a rohadt technológiát. hozzáteszem kína az az ország, ahol léteznek automata boltok is már, amik szintén RFID chippeket alkalmaznak.
-
Valamit mindig kell hagyni a következő generációra is, hogy legyen újdonság. Nem azért nem rakták bele, mert nem tudták volna megoldani.
Mondjuk nem tudom mekkora előnye van egy NFC-nek egy ilyen kis karperecben. Fizetni? Arra ott a telefon, ha nagyon modernek akarunk lenni. -
törölt tag
Nem fognak okosorat csinalni belole, annyi szent.
Az ara pedig miert sok? Mi Band 3 megjelenes utan 9000 korul volt GB-n. Mi Band 4 ugyanennyi, sot ket ev garanciaval 10900 xiaomi oldalan. Ha generacionkent ennyi fejlesztessel no is akar 1-2 ezer forintot, akkor ez ilyen nagy problema?
-
hnor79
újonc
Nfc-vel való fizetéshez Wear Os kellene futtatnia , ami szerintem nem lesz benne.
Ha mégis, megdobja az árát, meg lehet, hogy az üzemidő sem lesz annyira jó -
DraXoN
addikt
Tudom, hogy egyre több dolog van benne, de pont amiatt is egyre drágább folyamatosan ...
Idővel összeérnek majd a termékkategóriák emiatt, hacsak nem lesz valami "funkcióstop" idővel.. de akkor meg "mi az újdonság"...
Esélyesebb, hogy idővel megint jön majd egy "csupasz" keveset tudó de olcsó verzió, egy 2-3 generáció múlva legkésőbb... -
Szerintem árban ugyanott tartunk...
Nem sok változást tapasztalni. ( tegyük hozzá a remek forintot is... )
Logikusan is gondold át kicsit, az eszközök többet is nyújtanak.
Az első Mi Band csak 3 db LEDpöttyel villogott, semmi több...
Megjelenéskor általában 9-12 ezer forint körül mozgott az ára a karkötőknek, később ez csökkent.
-
lócitrom
őstag
„...az viszont erősen esélyes, hogy az NFC chipet a globális forgalmazásba szánt modellekből sem hagyja ki a gyártó...”
hogyne... itt sok ilyen naiv cikk íródott már. 3-tól felfele is kötelezőnek kellett volna lennie. még csak nem is hardveres hiányosság. ehelyett mindig elpoénkodják és csesznek nemzetközi támogatást adni, holott elméletben célterület vagyunk.
-
DraXoN
addikt
csak generációról, generációra drágábbak az eszközök ... hol van már a legelső modell tényleg jó ára ...
-
Obyboy
addikt
Hasznos lenne az érintéses fizetéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem mintha a Mi Band 4-ben ne lenne NFC, csak azok a példányok nem hagyják el a Kínai Népköztársaságot.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Ózongenerátor a háztartásban
- Formula-1
- Opel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest