- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fplweb2012
csendes tag
Lehet, hogy az fw. volt, azt kb. 1 éve volt a kezemben a kütyü, nem emlékszem hogy raktam el akkor, milyen beállításokkal egyebekkel. Úgyis teljes reset kellett neki. A feladat most más mint akkor, most elölről kezdem.
Akkor legyen úgy, hogy ugyanazt felraktam újra.
Egyébként azért gondoltam 'újabbnak, mert ezt néztem. "modified: Mon, 08 Jan 2018 16:00:32 GMT
application/octet-stream - 7168.00 kbyte"Tehát kérlek ha van arra tipped hogy lehet megoldani a felvázolt feladatot nyújts segítséget ebben.
Az express VPN config filét letöltöttem (xx udp.ovpn)
-
fplweb2012
csendes tag
válasz
fplweb2012 #637 üzenetére
A visszateszem a fiókba az vicc volt!
-
fplweb2012
csendes tag
Viszont átfutva 2-3 száz oldalnyi blogot és leírást az OpnVPN témában asszem csak visszarakom a fiókba további néhány évre a 3020-ast. Elég reménytelennek látszik a fényévnyi távolság behozása amennyi tudás hiányzik nálam, hogy bekonfigoljak egy ilyet. Mit is?
Legyen VPN (expressVPN) elérés is nálam kábelen (mert az a GYORS!) és WIFI-n is. Ne kelljen a kliensbe, mert nem is lehet LG smart TV (webOS) beállítani a VPN-t amikor igényli az applikáció pl. Prime Video.
A :9092 service intaller-ben az openVPN bekapcsolása nem sikerült.
Collected errors:
* pkg_state_want_from_str: Internal error: state_want=installed
* parse_conffiles: Failed to parse Conffiles line for ddns-scripts
* pkg_get_installed_files: Failed to open //usr/lib/opkg/info/kmod-ledtrig-gpio.list: No such file or directory.
* opkg_install_cmd: Cannot install package luci-app-openvpn.
Unknown package 'luci-app-openvpn'. -
fplweb2012
csendes tag
válasz
fplweb2012 #634 üzenetére
Pár óra további erőfeszítés hatására kábelen is tudom flash-elni. Meg is tettem. Most nem tudom hogy kellene felrakni a BASIC a 0.8.3, a 0.8.3.1. repair-eket. Lucy új firmvare flash menüpontban? ott megtettem de nem tudom sikerült-e . Hogy lehet ezt leellenőrizni? Tallózás flash image után egyszerűen csak bekérte újra a jelszót. Ez elég?
-
fplweb2012
csendes tag
Sziasztok!
Újra elővettem a kis nexx3020-asom. A terv ezen lenne itthon, egy VPN elérés olyan szolgáltatásoknak amelyek ezt igénylik pl. Amazom Prime video. A net digi, TPLINT WIFI router. A routerre kábellel raknám a nexx3020-at, aztán ennek kellene szórni a VPN-esített netet WIFI-n. a lakásban. (2. hálózat ami VPN-en keresztüli).
Meg lehet ezt ezzel a kütyüvel csinálni?
De a baj most kezdődik!
Bekapcsolás után megjelenik a WIFI hálózatok között és tudok is rá csatlakozni. WIFI jelszó megvan. Itt tudnám is frissíteni. De mi van ha a frissítés nem sikerül? Elvesztem a még meglévő kapcsolatot is az eszközzel!
Ami az igazi baj. Nem férek hozzá közvetlen kábel kapcsolattal. nexx3020 UTP.n. be a laptopba közvetlenül. A laptopon W10. Vírusvédelem/tűzfal a Win defender. Teljesen új telepítés és frissített. (Lehet ez a baj?) Defender kikapcs, akkor se. A tartomány a laptopon megfelelően beállítva.(gondolom Én)
ha rádugom a laptopra valamilyen szinten kapcsolódik a laptophoz.
pingre ez a válasz max.
Ami nekem érdekes mert nem vész el csomag, ha ez igaz.
Putty-val sem telnet sem ssh ne sikerül kábelen.Mit javasoltok, hogy keltsem életre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest