- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi.
addikt
válasz
Dr. Romano #93 üzenetére
Első pár Ryzenes témájú találat (de Fx-től, Radeonokon át végtelen mennyiségű dolgot dob fel a net) Szerintem Intelt kizárhatjuk most.
https://www.reddit.com/r/Amd/comments/8evhj2/ch6ch7_performance_enhancer/https://amp.reddit.com/r/Amd/comments/d4w4ob/the_stlit_posted_a_handful_of_modded_bioss_with/
-
Alpi.
addikt
[Innen indult ez az egész !]
Ha valaki nincs tisztában "The Stilt" személyével, az nézzen utána. HA ebbe benne van az Intel, az az évtized összeesküvés story-ja. -
Alpi.
addikt
Nem, ezt bizonyítottan nem Ők ! Amd oldalról lett elindítva, legalábbis az komoly story lenne, ha kiderűlne a "The Stilt"-ről, hogy Intel-es kém !
Egyébként grat a cikkhez, komolyan mondom, magasan a legnívósabb, amit eddig erről a dologról olvastam !
Máshol olyanokat írnak, hogy a hajam kipottyant. A maradék is.
Komolyan Blikk szint a legtöbb.
Engem azért kicsit zavarna és megértem Amd oldalát teljesen, ők nem preferálják ezt és ez így van rendjén szvzs. Az, hogy nem pattan ki a foglalatbol instant a proci halottan az egy dolog, de ettől ez még kummantás. Képzeljük el, hogy valaki mindent kikapcsol, pbo-t, bármi gyári spec.-en felüli opciót, mert Ő 100% biztos szeretne lenni, hogy az előírás szerint fog menni a cpu. Ok, tudom, hogy sci-fi, de tegyük fel. Ő ebben az esetben meg lesz károsítva, még ha ez inkább morális síkon történik is, nem anyagi.
Az, hogy ezek a procik mennyire bírják magasabb fesszel, komolyabb terheléseken, stb., azt hiszem egyikünk sem tudja konkrétan. Vanank ötleteink persze, olvasni ezt-azt, de az biztos, hogy jóval könnyebb kárt tenni bennük, mint az elődökben.
Számomra az értékek ferdítése a gond és spec. nem szeretném ha erre menne el később mondjuk, jobb így az elején megfogni a folyamatot.
Az, hogy vannak opciók, amiket ha bekapcsolsz vagy x-y szintre állítasz, ezt, vagy még komolyabb spec.-től eltérő dolgokat kapsz, de az a Te saját döntésed, ez nem.
Én sem az Amd spec.-en belül maradva használom a Ryzenemet, de a finomhangoláshoz nem keveset nézegettem a Hwinfo egyes értékeit. Ráadásul jelenleg gyári spec. alatti PPT limitet használok, úgyhogy akár érintett is lehettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged