Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
Schuler888
üzenetére
Igen, a Flip is előrébb van a többinél... De én meg majd a 4.0-t kapom meg hamarabb...
-
csubííí
senior tag
Kösz.
Note 10+ van nekem és fura, hogy annak ellenére, hogy jobb és komolyabb készülék, az A vagy akár az M sorozattól, ez az utolsó nagy frissítést fogja kapni. Tudom, a megjelenéstől számítják a főverzió frissítést. Akkor is furcsállom, hogy mindenben gyengébb készülék még fog kapni frissítést, ez meg nem.
Szép lesz ha találkozok olyannal akinek az említett A vagy M készüléke van. Aztán majd villog, hogy neki biz ám android 13 van rajta, hiába van komolyabb készülékem mégis lejjebb lesz szoftverileg. -
Gubu0101
veterán
Fold3-ra meg azota se jott se jelentkezesi lehetoseg,se beta

-
leslien
nagyúr
következő már a S20 FE 5G lesz...
-
csubííí
senior tag
Innen vágtam ki a képet.
[link] -
törölt tag
Remélem nem veszik át a 12-es droid marhaságát, hogy összevonták a mobiladat és wi-fi kapcsolót, mert az kikészít idegileg akkora hülyeség, hogy kegyetlen.
-
Ricardo
titán
Kíváncsi vagyok milyen ütemben bővül a frissítési lista.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Fizetesre meg nem hasznalom,csak az iphonet.
Akkor varhattam volna.Kivancsisagbol feldobtam volna,de azert annyira nem fontos,hogy romot cserelgessek.Volt olyan Samsungom amin csereltem,ezen mar inkabb nem,amilyen makom van,ajto tamasztek lett volna belole