- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Most azért belenyúltatok a szarba az M3800 egy módosította Dell XPS, az az egy consumer gépből átalakított "Business" masina ez van akkor mikor a tudatlan, dilettáns hozzá nem értő sales "manager" beválaszt a szarba, mert vékony szép és még "professzionális" is, aki hülye kérdezzen, aki meg azt sem tud az menjen el hentesnek, erről ennyit tudok neked írni.
Amúgy hülyeségeket beszélsz, nálunk vannak HP NC6400-ak 6-7 évesek mennek még, de most egy testvércég akit megvett a cégünk Dell Latitude 6500/6510-ek vannak 4 - 5 évesek mennek, na ezt csináld meg egy conzumer szarral.
Ja mindegyikre 5 év garancia van. Majdnem mindegyik volt ezek közül javítva, meg vannak a javítási logok, fóleg a Dellek, csak éppen egy konzumer szutykot már 3*cseréltek volna, ameddig ezek még mennek.
Nem csak a szerintedi sok hibát kell megfizetni, hanem azt is hogy 5 éven át másnap jönnek és megjavítják. Azt elfelejtetted.
(#93) Kopi31415
Én is tudok sok példát erre, de sztem sem nagyon van sok multinál azonnal monitor dokkoló és a többi. Inkább az a jellemző. hogy a tárgyalóban jó esetben van egy videó konferencia rendszer, vagy egy projector, és akkor kötik rá alkalom szerűen a notebookot a rendszerre, az ritka hogy csak úgy adnak egy dokkolót, meg egy monitort csak úgy, a géphez, hogy használd.
-
uki
aktív tag
Akkor segítek értelmezni amit írtam mert úgy néz ki nem megy.
Nem az én döntésem hogy milyen cuccokkal dolgozok ezt hozta a sors a melóhelyeimen. Ezalatt nem akadt a kezembe nagyon home kategóriás masina, nem szokásom a haverok cuccait javítgatni meg windowst ujratelepíteni nekik.
Az hogy szétmegy 2-3 éven belül nettó baromság, 3 év után szoktuk eladni a dolgozóknak vagy odaadni jótékonyságban a gépeket és teljesen jól működnek. Ezt a posztot egy tökéletesen működő 2010.04.10. gyártású T410s-ről írom. Nem mondom hogy nem voltak meghibásodások, de azért jön a szerviz elviszi majd visszahozza megjavítva.
Azt is leírtam, hogy 100%-ban megértem azokat akik 120k körül vesznek laptopot és tökéletesen boldogok vele, nincs ezzel semmi baj, de ne én legyek már lefikázva mert én meg nem olyat veszek hanem egy pár éves biznisz ketagóriás laptopot ugyanazon az áron. Engem pl tökre zavar a fényes kijelző, a horpadós műanyag borítás a lebegő zsanér, stb.
Ha még azt írtad volna hogy a pl a mostani Thinkpadek sehol sincsenek minőségben a jó régi IBM Thinkpadekhez még helyeselnék is mert a mostaniak billentyűzete pl felháborítóan gyagi egy régi TP-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest