- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az időzítés mindig kétélű dolog. Én november végén váltottam AMD-re a FreeSync miatt, és tekintettel arra, hogy elégedett vagyok az új szerzeménnyel, eszemben sincs visszaváltani. Nem azért, mert az NVIDIA húzásai heves érzelmeket keltenek bennem, hanem azért, mert why bother.
(nem erre a hszként válaszul) Úgy általában, már megint itt egy topik, amiből pillanatokon belül AMD VS NVIDIA lett - vagy egyre inkább csak VS NVIDIA. Nem lehet, hogy itt (jó)páran kissé túlreagáljátok ezeket a mozdulatokat? Eszemben sincs elkezdeni sorolni a többi cég hülyeségeit / disznóságait, de aki egy picit is józanul gondolkodik, az tisztában van vele, hogy az NVIDIA pont azt csinálja, amit a többi sikeres kapitalista cég. Ehhez képest minden apróságon hatalmas megdöbbenések és indulathullámok bukkannak fel. Biztos kell ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest