- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTTotya
senior tag
Nekem nem tetszik, olyan òreges az egész.... Bár nekem nincs stílusom.
-
Colonel993
senior tag
Más eljárással nem lehet felvinni (hacsak rá nem kalapálják finom díszművesként hetek alatt, PER DARAB, mégrosszabb kopásellenállósággal... mert ekkor ajánlott lenne finom és tiszta 24k aranyat használni)
De igen, ezt így adják ki, és adnak is ki ezer meg egy másik órát így gyártók... de pl kifejezetten kemény, ellenálló ötvözeteket felhasználva [... mert ők használhatóak nyaktól fölfelé is]
Ha abban a minimális arányú ötvöző egységben is (mert 22k volt megadva előzetesben) valami keményebbet használnak, mint pl cink... ez akkor se lesz facca...Ezen nincs mit nagyon vitatkozni, itt tart a technógiánk és amúgy is tök8, mert a hangsúly nem az eljáráson van, hanem magán az anyagon... az arany... nem... NEM kemény fém.
Bevonatként nem életképes... Ehhez nem kell magfizikusnak kenni !Talán annyit trükközhetnek hogy még ezen felül rátolnak dupla annyi réteg valamilyen "modern műanyag" származékot... nah az milyen szép lesz mikor kopik
Ez lesz a poor réteg legújabb blink-blink cucca! (A szokásos következményekkel)
||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
-
atike
nagyúr
válasz Colonel993 #23 üzenetére
Én viszont nem vagyok tisztában vele és a cikkben sem láttam arra utalást, hogy ez milyen technológiával történik... Vagy a bevonás automatikusan csakis egyféle eljárást jelenthet?
Ha igazad van akkor az elég hihetetlen, hogy ki mernének adni egy alapból napi használatú de jelen esetben mondjuk tizenötször felvehető órát...
Peace.
-
Colonel993
senior tag
Ezek után szerinted megvenném?
- *öncenzor -Tisztában vagyok az eloxálási és anodizálás kémiai eljárásokkal, használtuk korábban ezer meg egy mozgó/teherviselő alkatrészek gyártásánál...
Mindemellett az arany sem a keménységéről híres, bármilyen ötvözőt használsz mellette!
Nice try !
[ Szerkesztve ]
||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
-
atike
nagyúr
válasz Colonel993 #15 üzenetére
Neked már van és már sika-mika is volt...? Vagy csak épp így gondolod....
-
icp1970
senior tag
válasz Colonel993 #17 üzenetére
Jogos.
-
Sebestyen01
őstag
válasz Colonel993 #17 üzenetére
Vagy csinalhattak volna titán olyan, vagy más nemesebb fémből... Azért esetlegesen fizet az ember de korbefuttatott aluert ugyan már!
-
Colonel993
senior tag
Vagy valami értelmesebb alternatívát...
Nekem ez nyugati fizetéssel, innen a tengeren túlról SEM mondani frankó.
Nem baxta ki a biztit annyira... de ez akkor is egy rossz vicc így.
Irracionális kompromisszum!||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
-
icp1970
senior tag
válasz Colonel993 #15 üzenetére
Igen sajnos ez valószínű.Vastagabb bevonatot érdemelni ennyiért.
-
Colonel993
senior tag
válasz Luck Dragon #10 üzenetére
Nem az a baj, hogy szép... nem szép...
Hanem, hogy mi lesz belőle 1-2 év alattPár mikron anodizált fosomkarátos réteg arany, pár sika-mika után úgy néz ki mint egy piacos gagyi szar... ami a 200e HUF feletti árcédula mellett not big deal.
Lévén ha van egy órám, azt nem vitrinben tartom, hanem hordom...||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
-
kengyel
nagyúr
Ez a kivitel már tetszik, az ára nem nekem való.
kengyel
-
icp1970
senior tag
Jól néz ki ez a letyegó.Elegáns.
-
őstag
Okosóra max. 40-50-et ér, bármelyik gyártót vesszük. Vicc, hogy egy komoly telefon árát elkérik egy sokkal kevesebbet tudó eszközért, ami ráadásul max- 2-3évet fog húzni.
200ezer Ft-ért ezerszer előbb vennék valami komolyab karórát, ami ráadásul értékálló, mint okosórát. -
Szerintem szép lett.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
veterán
válasz Sebestyen01 #8 üzenetére
Majd raktok erre is szep szilikon tokot, vagy valami hasonlo marhasagot.
Everybody lies.
-
Sebestyen01
őstag
Nem kopik ez idővel? Csak mert akkor egy fillért se ér
-
daniel909
addikt
copycat
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Fejvadi
nagyúr
Jól néz ki.
-
mazsi1911
aktív tag
Pontosan.
Míg pl az apple watch konkretan aranybol keszul. -
atike
nagyúr
....és de jó lenne ha az alapváltozatoknak is jóára lenne... Mondjuk fele annyi mint most. És itthon is megvehetően annyiért...
Tudom, esélytelen. Még egy év múlva is az....
-
Daffchy
őstag
Az, hogy néhány mikron vastagságban arannyal van futtatva, attól még nem lesz aranyóra.
Ezért nincs elszállva az ára.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest