- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
shiftac
aktív tag
Tudom hogy eladták a Rockstarnak, de én legjobban egy Max Payne 4-nek örülnék. Alan Wake 2 is jöhet, bár egyelőre nálam még az első része is kimaradt. Érdemes lenne nekikezdeni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
rottenbull #11 üzenetére
Egyébként én megértem őket, boldog boldogtalan OW játékot akar csinálni manapság. Ami mondjuk nem is lenne gond, csak bizonyos esetekben szerintem nem biztos hogy túl jó ötlet ez. Én kíváncsian várom Remedy lépését, eddigi játékait én mind imádtam.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
rottenbull #7 üzenetére
"Ez akar azt is jelentheti, hogy szamukra az open word kifejezes sokkal ambiciozusabb, mint sok mas fejlesztonek,"
Vagy csak simán azt jelenti, hogy nem lesz open world játék.
-
rottenbull
őstag
válasz
Fitzgerald #5 üzenetére
Ezek szerint te a tobbi open word jatek sztorijat 2 ora alatt befejezted ? hmmmm.....
-
rottenbull
őstag
Egy szoval sem mondta, hogy nem lesz open word. Azt mondta, hogy 140 ember ket jatekra, es elegge behatarolt, amit megcsinalhatnak e miatt.
Az open word ugy kerult kontextusba, hogy szerinte sokan dobaloznak ezzel a kifejezessel, de ok nem.
Ez akar azt is jelentheti, hogy szamukra az open word kifejezes sokkal ambiciozusabb, mint sok mas fejlesztonek, es amit ok csinalnak, azt nem tekintik annak. Lehet jopar studio annak tekintené. -
bozont
veterán
Pont utána akartam járni a Quantum Brreak-nek. Sztoriban erős a játék? Ez a Collectors Edition elég jó áron van és régen érdekelt a játék, nem tudom megér-e ennyit.
-
tDr1v3r
veterán
Az Uncharted 4 mellett a Quantum Break volt a legjobb jatekelmenyem tavaly, ugyhogy nem erdekel mennyit ulnek rajta, csak alkossanak valami jot.
-
bozont
veterán
"A szakember azt is elmondta, hogy egy 140 fős csapattal dolgoznak a két programon, számukra pedig nem az open-world felállás lesz a lényeg."
Nem is baj, sok esetben az openworld csak annyit jelent, hogy teli van a térkép repetitív mellék küldikkel, területfoglalással, míg a főszálat kb 2 óra alatt lelehet tudni ezek nélkül. Én pl megelégszem azzal ha van egy jó sztori és játékmenet, nem fontos hogy bejárhassam a fél világot közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- OLCSÓ MONITOROK
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged