- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
WonderCSabo #51 üzenetére
Úgy értem, hogy kicsit, hogy nem egy mai átlag LCD tévé méret. Ami ~ 80-106cm körül van.
Most a 28-as monitorom a tévém is. ~2- 2,5 méterről nézem.A BDrippek, legalábbis amiket én szedek általában DVD felbontás környékén vannak. Tehát olyan 700x akárhány. Az már egész jó.
A régi sima 400-480 (nem tudom pontosan körüli filmek már nagyon "pixelesek" egy full hd kijelzőn.
Na, és ez egy full hd transformers vagy akármi után nagyon nagyon látszik. Még egy relatíve kis monitoron / tévén is. -
Dany007
veterán
válasz
WonderCSabo #47 üzenetére
Na, ezzel én is pont így vagyok!
Inkább várok pár hónapot egy normális minőségre, minthogy megnézzem első nap a mozis szutyok verziót.
Egyedül, én is csak sorozatokat nézek TV minőségben. Na meg 1-2 vígjátékot
Azonkívül minden más min. BDRip vagy HD.
Nyilván aki még soha nem látott normális HD adást, vagy keveset az nem nagyon tud mihez viszonyítani.
Én egy kis 28-as monitoron is simán észreveszem a különbséget a DvD és a HD felbontás között. A DVD az ami még elmegy.
Szóval ja, lehet, hogy a Super ultra hiper magas felbontás már csak parasztvakítás, de a 1080p-s HD még messze nem az. -
Dany007
veterán
Áh, minek írjam le mégegyszer ugyanazt amit már előttem 5-en összefoglaltak
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest