Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda-
őstag
Senki sem vett ilyen telefont?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
vlevi
nagyúr
Idokozben targytalan lett...
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
Nekem egyszerűen katasztrófálisak ezek a fotók, amiket ez lő..... Láttam rosszabbat, sokkal vacakabb készülékek esetében, VGA felbontással. Elvileg a szenzor 8 MPixelt tud, de a képek minősége hulladék.
A source kód témát, mikor keresgéltem, még nem tudtam, mostmár tudom, és tapasztalattá vált, hogy figyelnem kell erre is. Olvastam cikkeket, és volt egy kettő, ami túl bizakodó volt, ahogy a tapasztalatom mutatja. De a legnagyobb probléma mégis az, hogy egyébként a készülék nekem rendkívül megnyerte a tetszésem, ezen hibák ellenére. Viszont S2őn hozzászoktam az 5.1 új, jó megoldásaihoz, amiket hiányolok. Valamint ez a téma gyakorlatilag megöli azt a szokásom, hogy egy egy okostelefont 3-5 évig használok, mielőtt váltok. Hülye gondolat az MTK felől ez a hozzáállás, és az olyanokat, mint én elrettent.
Tapasztalat: Tényleg Google kütyüt kell vennem. Meg kell próbálnom egy Galaxy S4 GPE-t szerezni.....
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Surda-
őstag
válasz Plasticbomb #91 üzenetére
Tudnál linkelni egy pár képet és videot?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
őstag
válasz Plasticbomb #91 üzenetére
Az MTK-ról évek óta tudni, hogy nem nagyon fog source-ot adni, vagy volt hír, hogy megtérnek?
A MIUI tippre még 2 évig támogatott lesz legalább rá, Redmi Note 3G is MIUI5-tel indult, és van rá 7-es. Persze KK alapú, de a MIUI attól még ugyan az, mint az én 5.0.2 alapú Note 2-esemen.A kamerája meg tök átlagos, láttam ennél bőven rosszabbat.
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
Plasticbomb
addikt
Amiben most biztos lettem, hogy a továbbiakban MediaTekes cuccot nem veszek. Gyakorlatilag vettem egy telefont, aminek azonnal megszűnt a jövőbeni támogathatósága, a MTK source kód hozzáállás végett. Egy egyébként egész jó telefon lenne, ha nem lenne ez a probléma.(A kamerát leszámítva: az borzalmas, a 4, lassan 5 éves Galaxy S2 fényévekkel szebb képet csinál! És még mindig van szoftveres utánpótlása: CM12.1= Android 5.1 )
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
bAtt001
addikt
válasz Nagyonkovacs #87 üzenetére
egy egésznapos 3g-s wifimentes kijelzőidőt tudtok majd mondani? érdekelne mennyire elég az akku amit belepasszíroztak
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Nagyonkovacs #87 üzenetére
Magyar beszéd egyelőre nincs, amíg a MIUIHU-s srácok nem kezelik a ROM-ot
-
Nagyonkovacs
csendes tag
Nekem is kézbe került de még rá kell vennem a Magyar beszédre. Gyors,mint as olajozott villám!
[ Szerkesztve ]
-
Cuccok
tag
válasz Shinnokina #67 üzenetére
A 800Mhz hiányával az a gond hogy pl a Telekomnál vidéken sok helyen nincs normális 3G, és nem is lesz mert 800Mhz LTE-vel fedik le azokat a foltokat.
Ebben az esetben a B20 hiánya azt fogja eredményezni hogy acélos Edge sebességgel fognak csordogálni az adatok ami annyira azért nem menő. -
Weeman1
veterán
Az 1 is nagyon jó volt anno,
én is a frissítés halasztgatása miatt váltam meg tőle.Xiaomi 11T Pro
-
Graphics
Jómunkásember
válasz GoldhandRent #78 üzenetére
Vettem egy BlueMobil-os sim kártyát, és azzal netezek, havi 1GB olcsón.
A másik kártya maradt vész-netezésre, meg hívásra / Telenyomor
Telefon meg ma a kezemben, már keresett a futár.
-
Shinnokina
tag
Nyilván mindenkinek másak az igényei és a pénzügyi lehetőségei. Az embereknek mindig olcsón kell a kiváló minőség, pöpec legyen, minőségi alapanyagokból, hiperszuper technikával, tudjon minden frekvenciát, legyen mindenhová lokalizálva, legyen baszomnagy ramja, hatalmas belső tárhelye, de bővíthető is legyen, legyen rá korlátlan garancia, szereljék ingyen húsz évig, de lehetőleg ne kerüljön többe 20 ezer forintnál Szerintem aki beleköt abba, hogy miért csak 2GB a ram és miért nem tud XYZ frekvenciát, az ne 58 ezer forintos okostelefont nézegessen, hanem sétáljon át a Samsunghoz vagy az Applehöz és perkálja ki a kiperkálandót. Nagyon bírom, amikor emberek fikáznak egy márkát, mert ezt sem tudja, azt sem tudja. Nem kötelező Xiaomit venni, akinek 4G a vágya meg 8GB ram, vásároljon másik márkát több lóvéért.
Xiaomi 11 Lite 5g NE - és zöld :)
-
csongi
veterán
Tudod erre mondjak, hogy a felhasznaloi igenyeket kell kielegiteni
Magyarul, ra eroltetik az emberre. Az 3g sem keves mobil eszkozon, csak lenne stabil, es tokeletesen megfelelne az emberekenek. Helyette jon egy nagyobb sebesseg atvitel, de instabilabb sokkal. A fene nem erti ezt -
őstag
válasz Nagyonkovacs #68 üzenetére
Arra készülj, hogy multis ROM-okkal -5-10ezer pont is lehet akár.
Alap kínai telepítésűvel a sima is 49ezreket ment.Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
Depression
veterán
Van az aprón olyan, aki a 16 gigásat árulja prime címszó alatt.
[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Graphics
Jómunkásember
-
Fejvadi
nagyúr
Nagyon ritka, hogy bekapcsolom a 4G-t. Ha nem lenne sem hiányozna nekem. Ugrál mint fing a gatyában.
-
Graphics
Jómunkásember
Ismerősöd?
-
Nagyonkovacs
csendes tag
Én rendesen beleástam magam ebbe a készülék(ek)be ahogy megjelent.Beleszerettem rendesen.
Az alapban nincs semmilyen különbség. Mindkét készülék ugyanazt tudja, különbség annyi, mint már előttem megírták, hogy a Prime 2.2 Gigaherczel pörög, és 32 giga háttértárral, míg a sima Note 2, 2GHz és 16 giga rom.
Meg a kisebből van olyan ami kínai földön viszi a mobilnetet, meg egy WCDMA verzió.
Alapvetően ennyi.
Nálam a nagyobb verzió van úton. Ha kézben van ráhajtok és osztom a tapasztalatokat.
Olvasni nagyon jókat olvastam külföldi oldalakon. A Prime MIUI7-tel 54000 antutu pontot gurít. Ez azért már a felsőbb kategória, mintsem egyszerű közép.De amúgy itthon is beszerezhetőek magyar forintért, magyar, 1 éves garanciával. Többek között itt is.
Nagyon megbízható az eladó kolléga. Tudom ajánlani.[ Szerkesztve ]
-
Shinnokina
tag
-
őstag
válasz #01378048 #61 üzenetére
Passz, nekem elég az alap is, nem játszok már rég telefonon.
Játékokhoz lehet jól jön a GPU-nak a +150MHz, ha jól rémlik 500MHz körül megy a sima, így ott azért mérhetően gyorsabb lehet a Prime. A CPU +200MHz kevésbé érdekes talán.
SD kártya hely van benne, így részemről elég volt a 16GB belső tár is, amiből kb. 12 szabad.Ha konkrét számok érdekelnek, párat mértem, MIUI 7 5.9.11-es dev ROM
Geekbench 3 single/multi: 835/4366
Antutu 5.7.1 64bit: 42561-46112 között
Quadrant: 22034Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
törölt tag
Valahol olvastam,de már nem tudom hol,ebben tényleg van infra?
-
Fejvadi
nagyúr
Nem értem mit molyoltok ezen a B20 (800MHz) ennyit. A T-Mobile a 4G-t vidéken kisebb városokban és településeken 800MHz-n sugározza a 4G-t. Ez nagyon jó, csak a telefon nem ismeri a 800MHz-t 4G-n. A telefon a 850MHz-t tudja 4G-n, azt meg a szolgáltató nem tudja..
-
őstag
Szeptember 15-ig elvileg 2.15 millió ment el belőle, úgy néz ki frissítették a témáját, mert tegnap még ott is 1.5m volt szept 5-ig.
Aki a legeslegfrissebb Android verzióra izgul, annak a MIUI nem feltétlen fog tetszeni, mivel több, mint egy skin, mindig le vannak maradva a legújabb Android implementálásával.
De a MIUI elég jól eltakarja a különbségeket, az enyémen 5.0.2 alapú, asszonyén 4.4.2, nem nagyon látszik melyik-melyik, max a gyári google appok kinézetén valamennyire.[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
csongi
veterán
Nem tudom, mire jutnak ok is az MTK driver kiadasokkal? Lesz ket ev mulva is aktualis android ra?
-
GoldhandRent
őstag
5oras kijelzoideje van
(Troll: on)De ha ennek kicsi az akksija, vegyel iPhone-t, azt toltheted orankent (Troll: off)
A TD-SCDMA (legolcsobb valtozat) is tudja az egyel dragabb parametereit. Kicsit bele kell piszkalni, de nem csak kinaban hasznalhato Esz nadon occo
[ Szerkesztve ]
-
-
ncc1701
veterán
Ez egész jó kis néptelefon lehet, kár az apró akksiért.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz tothmaxy182 #41 üzenetére
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Luck Dragon #43 üzenetére
Igyekszek, amint nálam lesz , és pár napig össze tudunk barátkozni.
-
-
tothmaxy182
őstag
Én majd egy Redmi 2 Pro-ra nevezek be a barátnőmnek szülinapjára...
Minden szavam magánvélemény!
-
őstag
Viszont eddigiek alapján úgy tűnik, hogy a kínai belpiacos TD verzió is tudja a sima GSM-t és WCDMA-t kezelni, mivel az enyémen amit apróról lőttem erősen csak a TD felirat szerepel mindenhol, és simán megy vodával. Bár céges flotta miatt 4G ohne, így azt nem tudom megnézni.
MTK Engineer menübe a BandMode-nál szerepel minden, ami az FDD-s verziónál.Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
nimfas
addikt
Azért a hirtelen rendelők figyelmébe ajánlom, hogy számoljon rá mindenki 27%-áfát alapból, és csak úgy rendelje meg ha így is megéri neki.... Nehogy meglepiként érje ha bekérik a rendelés adatait a vámosok
-
Fejvadi
nagyúr
Gratula Xiaomi
-
janeszgol
félisten
-
Terentius
őstag
Mi a véleményetek a nemsokára elvileg megjelenő alábbi két típusról? B20 miatt érdekel ez a kettő.
-Elephone P6000 Pro
-Doogee X5 ProOnePlus 12 16/512
-
Weeman1
veterán
Így tovább Xiaomi.
Xiaomi 11T Pro
-
Mátésum
aktív tag
ROM-ban van különbség xiaominál az kínai és eu-s között, mert én ezért nem vettem. Meizu-t bepróbáltam, de kínai rom-os volt, és az (szerintem) nagyban különbözött az eu-stól, gyorsan meg is szabadultam tőle
-
Surda-
őstag
Gearbestel vannak problémák most bőven.
Minidealen 190$"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
szelso
csendes tag
talán itt a legolcsóbb...
[link][ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
A ceges flotta lesz a gond. Nekem se volt 4G a decemberi belepesem ota, de aztan juliusban maguktol aktivaltak.
5 collos valtozat nem lesz ilyen chipsettel? Redmi 3 is lehet a neve felolem.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Plasticbomb #16 üzenetére
Mivel nagyon hamar kijött a készülék, a szoftver itt is eléggé béta jellegű volt, de nagyon aktív a frissítés, szóval haladnak
u.i.: Az umi nálam nem a telefon kategóriában játszik
-
Plasticbomb
addikt
Lehet nekem is inkább aztt kellett volna venni, UMI eMax helyett... Xiaominál a szoftverfrissítésékkel hogy állnak? Android 4.4 ->5.0->5.1 lépésekre gondolok. (UMInál hónapok óta várjuk az 5.0át, amiből kaptunk is egy hulladékul sem működő béta verziót....)
-
elemke
tag
Helo, hol tudok rendelni? Linket kérhetek? Köszönöm.
-
ctvagyok
őstag
Az x10 ebben a kategóriában nem kicsit overkill. Nem csodálkozom azon, hogy ilyen jól fogyott.
-
addikt
Ez egy nagyon jó vétel lesz!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
MeGabee
senior tag
válasz janeszgol #10 üzenetére
Nekem az istenért se ad a Voda 4G-t Lehet valamiért a céges flottánkban nem aktiválták
Úgyhogy nekem ez tökéletesen megfelelne,ha egyszer ráfanyalodnék egy phabletre"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Depression #3 üzenetére
Kár lenne. Ebben az arsavban nincs konkurens.
Teszt hamarosan
-
Graphics
Jómunkásember
Megvéve
Páran vettünk már belőle.
Az árakat viszont lehetne korrigalni a cikkben, mert
159 és 209$ a legalsó ár
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest