Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabó75
senior tag
Szia!
Köszi a tanácsot, elkezdtük az egyezkedést.
Leelou: Egy kicsit vegyél vissza a nettó baromságot illetően. Működött a képküldés és a telefonálás is mobilhálózaton. Az igaz, hogy korábban az én nevemen voltak a számok és nem a cégén. Kisebb netcsomagokkal működtek rendesen. Mióta a cégem nevére írattuk a számokat csak a szöveg megy át.
Lehet, hogy csak a cégeket szívatják, de nem hiszem. -
kcsa
veterán
válasz
Silentfrog
üzenetére
Papíron bárki veszteséges lehet
Ha olyan borzalmas nekik miért fejlesztenek kivonulás helyett? Egyik kereskedelmi láncról konkrétan tudom hogy miként költségelnek, hogy ne legyen annyi adókötelezettségük (= nyereség papíron): anyacég számláz megdöbbentően vastagon szolgáltatásokért (ami vagy el van végezve, vagy nincs). Gondolod a telkók nem ezt csinálják? És sokan még tényleg meg is sajnálják őket
A beruházások meg nem egy évre szólnak... -
fogtunder
nagyúr
a céges csomagokat ne a vodának köszönjétek, hanem Vikinek, az első körös telco adót szépen benyelték, ezt már valszeg nem bírja el az árrés.
Galaxy Y meg nem két évvel megjelnés után került be, volt eddig is, visszakerült.
-
manchester85
veterán
-
callmeakos
veterán
Galaxy Y mint új készülék?

Én reflexből venném ki a kínálatból, ha még benne lenne...
-
ESP23
senior tag
Egyébként, a Lumia 925 is bekerült a kínálatukba.
-
HawerKing
őstag
A 820at adhatnak mar ingyen is...
-
sirkan13
aktív tag
Hívd az 1270-et,és mond nekik hogy ezt az ajánlatot nemtudod elfogadni.De teszelnekik te is egy ajánlatot.Én hétfőn beszéltem velük megmaradt másodperc alapú számlázás,igaz a havidíj csak hálozaton belül él de van 100-perc ingyen kívülre.Szerdán már meg is jött az sms hogy aktiválták a kedvezményt.
-
Nem ertem ezt az egészet
esküszöm ott tartunk hogy Függetlenül olcsóbbak a telók. -
Silentfrog
veterán
És ugyebár a másodperc alapú számlázás is megszűnik sok csomagnál.

"Új készülék: Samsung Galaxy Y" 2 éve a megjelenés után bekerül a kínálatba?

Inkább a Y300-at rakták volna bele ami ér is valamit. Dehát ez egy világcég azt árul amire kedve szottyan,nem amire lenne is igény keményen.
Vodafone,hidd el nem lesz így jó!
-
FET-MEN
veterán
Vodafone RED-el sem adnak pl egy S4 minit 0ft-ért.. ezért nem vagyok már vodás. Mert 10 éves előfizetésemhez nem adnak kedvezményesen telefont. Köszönetprogram parasztvakítás. És akkor még a nőci a telefonba aztmondja nekem ez meggondolatlanság.. szépek vagyunk ..
-
Gabó75
senior tag
A Vodafone októbertől kemény áremeleséket léptet életbe. Olyan ügyesen csinálják, hogy eddig bármilyen hálózatba lebeszélhettük a céges csomagot, ezentúl csak a Vodafonon belül. Hab a tortán, hogy a Viber, Skype szolgáltatásait korlátozták év elejétől. Kiderült, hogy korlátozás nélkül csak 2 GB-os csomagtól használhatnánk. Persze ezeket egyoldalú szerződésmódosítással oldották meg. Tavaly év végén kötöttük a szerződést a korábbi normális feltételekkel, októbertől szívunk nem keveset.
-
Kasya
nagyúr
Lehet raneztek a T-s cikk hsz-ekre es ugy dontottek, nem kene emelni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lehet en akarok tul sokat, de az Asha es C2 meg egy 5000-et mehetne lejjebb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha olyan borzalmas nekik miért fejlesztenek kivonulás helyett? Egyik kereskedelmi láncról konkrétan tudom hogy miként költségelnek, hogy ne legyen annyi adókötelezettségük (= nyereség papíron): anyacég számláz megdöbbentően vastagon szolgáltatásokért (ami vagy el van végezve, vagy nincs). Gondolod a telkók nem ezt csinálják? És sokan még tényleg meg is sajnálják őket

esküszöm ott tartunk hogy Függetlenül olcsóbbak a telók.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)