- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Szerintem a 45W-os Kaveri nem sok HTPC-be sem annyira. Bár tény, hogy sima HTPC/NAS-ba én is Bay Trailt és Kabinit várok. De pl. 3D-hez eddig 65W-os proci kellett. Nem tudom ezt a Kabini el fogja-e bírni.
Netezős konfignak pedig még talán kevés is a 45w-os. A 65W-os meg kb. arra jó, "általános használtra". De persze kinek mi az igénye...
Ill. A 4 magos Kabini, Bay Trail azért, ha 3x gyorsabb is, mint a régi Atom/Brazos és éppen elég nezetgetni, ha másra is használod kevés lehet.
Plussz mindez függ a többi versenytárstól is. Elég lehet netezni bármelyik, de ha van hasonló árban jobb akkor már kétséges mit választ az ember. Márpedig ez a szegmens most eléggé túltelített. Sok jó megoldás van hasonló 10-45W TDP-ből.
szerk: De meg is fordíthatjuk a kérdést. Talán félreértettél a "nezetős" kifejezésemmel. Egy 65W Kaveriből jó, erős általános gép lehet:
- Cpu-ban is kellően erős (még ha az Intelhez képest nem is olyan acélos)
- Gpu-ban is bőven elég általánosságban.Egy ilyen, nem netezős, hanem "általános, erősebb gép" gép is simán mITX-be való már. Ehhez viszont szerintem kicsit túl vannak árban méretezve az mITX lapok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Delta Force (2024)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest