Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
Vízálló az, aki nem hiszi itt egy videó:
http://www.youtube.com/watch?v=WfyxhAkN2u8
egész nap megy neki a víz. Egyébként van olyan mobil is, ami víz alatt is tud fényképezni. Szóval vízálló DE nem nyomásálló így búvárkodással csak óvatosan.
Az a pöcök meg szinte biztos hogy az antenna mert Japánban simán lehet TV-t nézni a mobilokon.
Én csak azt sajnálom hogy csak ebben a 3 béna színben adják ki. Az elődjében volt fekete is. A kamera se a legjobb.
Vannak ennél jobbak is az NTT Docomo nyári kínálatában. -
Rickazoid
addikt
Vízálló? Nem csak cseppálló, amit vagy eltúloznak, vagy rosszul fordították japánról? Szótárak szerint a vízálló japánul 防水 (vagy の防水) (ez szerepel az NTT Docomo oldalán is), ebből 水 a víz, de az egyben vízcseppet is jelenthet, szintén szótárak szerint, én ugyanis nem értek japánul.
-
Findzs
addikt
de király toll, kéne

-
kolosanyi
veterán
Előbb-utóbb elfogynak ezek a telefonok, olyan vékonyak lesznek.
A Samu nem tervezi át ennek láttán a Galaxy S2-t? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
litvitcsak.a
tag
ntt docomo-nak jóval fejlettebb szolgáltatásai vannak mint amit mi itt megszoktunk, ezeket hogyan oldották meg az androiddal?
2005-ben amikor kint voltunk Japánban a vendéglátónk lánya gond nélkül 4 résztvevős videó konferencia keretében beszélte meg az esti programot és ez egy "sima" telefon volt nem egy smartphone. Ott jóval előrébb tartanak mint itt az EU-ban vagy odaát az UDA-ban. -
Valzor
aktív tag
Nem rossz kütyü, megtapiznám
Kíváncsi vagyok, hogy mit tud a csap alatt 
-
rep3at
őstag
Külsőre szép és vékony de azért tudásban sem rossz, jöhetne errefelé is.
-
Az az "antenna" dolog engem is érdekelne (lehet, hogy kitámasztó?), meg a két kis érintkező is a telefon jobb alján hátul. Az üzemidőt meg szerintem elirták, 3G-n többet bír mint GSM hálón??? De egyébként kevésnek tartom, mindenesetre szép telefon, megnéznék róla egy tesztet.
-
amanoba
őstag
bal oldalt, hátulról nézve mi lehet az a kihajtható dolog? vmi antennaféle?
-
Probber
őstag
Inkább mondanám hatásvadásznak mint szépnek. Azért kíváncsi lennék rá élőben.
-
janes74
senior tag
Na ez bejövős.Kellene,de nekünk sajna nem lesz ilyen.

-
gaben88
őstag
Az ilyen király készülékek miért nem jönnek az EU-ba?

-
tjb007
nagyúr
Na, ez már tényleg karcsú.
Ennél is marad a nyálcsorgatás, Japánon kívül sehol sem lesz kapható.(#1) macilaci78
Valószínűleg ugyanazt mint a többihez (micro USB, 3,5 -es jack).
-
macilaci78
nagyúr
A vízállóságra kíváncsi vagyok. Milyen madzagot lehet hozzá csatlakoztatni? USB, headset, töltő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kíváncsi vagyok, hogy mit tud a csap alatt