Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
fps8
senior tag
Sziasztok!
Használja aktívan valaki az Ndriveot?
Az lenne a kérdésem, hogy ha már megvettem egyszer az Ndrive-ot utána hogy állítom be rajta, hogy ezen kívül semmilyen plusz információt ne szedjen le web, telefonhívás, vagy sms (csomag alapú üzenet) segítségével?
Nem akarok látni + 10-20 ezreket a telefonszámlámon...
Kinek van ötlete?
-
zsolidodd
senior tag
Nem tudom, mennyire jó vétel ez. Én megvettem a CEU-t, de elég érdekesen működött: össze-vissza rakott a térképen, hiába állítottam be a fizetős autópályák kikerülését, oda tervezte az útvonalat, stb. (Írtam a supportnak, akik kb 3 hét után válaszoltak: küldtek egy linket a FAQ-hoz...)
Ezután megvettem az IGO Hu-t (ami frissítés óta RO is), ezzel eddig nem volt bajom, jól tervez, nem veszíti el a jelet stb. -
zsiga_667
tag
Kösz az infót.

Sebességhatárok nem érdekelnek, van szemem, látom a táblát is.
Új utak meg útépítések és forgalmi változások szintén kevésbé fontosak, az ilyenekről hamar értesülni szoktam, és fejben tudom tartani.
Térkép részletesség az viszont fontos, Budapesten belül lehetőleg mindenhol házszám-szintű pontosságra van szükségem a munkám miatt. Ebben mennyivel gyengébb a TA? -
bentsze88888
tag
Nekem egy magyar-osztrák-német változat lenne megfelelő hasonló árban

De nem nagyon találok erre megoldást...vagy túl telhetetlen vagyok?
-
atike
nagyúr
Hmm. Ennyi pénzért nagyon jó ajánlat!
-
-
ZP67
tag
Nem t'om...
Az a Lágymányosi nem egészen véletlenül a Budafoki út akar lenni?
-
zsiga_667
tag
Ugyanez Androidra mért kerül 30-45 euro-ba? (30 euro a teljes K-Európa, de Tele Atlas, vagy 45 euro a Top Map csak Mo.)

Tényleg, a Tele Atlas magyarországi térképe mennyivel rosszabb mostanában mint a TopMap?
-
ByB
addikt
Várható Android-ra is hasonló ajánlat?
-
talamasca
senior tag
Ez már egy magyar pénztárcával is vállalható árképzés!
Csak így tovább!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Epic Games
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest