- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabics_28
csendes tag
Köszi a segítséget. Azért kapcsolódtam telnettel, mert belefutottam az általad említett hibába.
Felraktam a 2.93-as transmission-t, utána adtam futtatási jogot majd próbáltam elindítani.
Nem indult el, mert hiányzott neki a libevent, utána a curl. Ezeket lefrissítettem utána el is indult, viszont
pár hozzászólással lejjebb olvastam, hogy le kell frissíteni az ssl-t is. Lefrissítettem azt is. Aztán reboot és volt ssh nincs ssh...Mit csináljak máshogy, hogy megmaradjon az ssh? És pluszba a transmission sem lett jó, valami tiltott IP-t írt amikor próbáltam elindítani.
-
szabics_28
csendes tag
Sziasztok,
Telnet alatt hogyan tudok kijelölni egy sort? SSH-n egérrel szoktam, de itt az nem működik.
-
szabics_28
csendes tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy ezt a lépést hogyan tudom megcsinálni?
Felraktam az ffp-t, majd frissítettem a repokat (a régi linkekkel), itt viszont nem találom az mc-t.
Így csináltam:
wget http://wolf-u.li/u/441 -O /ffp/bin/uwsiteloader.shchmod a+x /ffp/bin/uwsiteloader.sh
uwsiteloader.sh
Hogyan tudnám felrakni az mc-t? vagy miként tudnám megnyitni azt az elérési helyet?
-
szabics_28
csendes tag
Sziasztok!
Valószínű valami a resilio 2.7-es frissítéssel (PC) volt, ami összeakadt a nassal.
Visszaraktam a 2.6.4-es verziót ezzel úgy néz ki, hogy minden működik.Viszont HDD-t cserélek ebben a nasban és elölről kell kezdenem minden beállítást.
Van egy leírásom, amit magamnak készítettem (mint teljesen amatőrnek)
Olvastam, hogy sok minden változott azóta. Pár dologgal már kiegészítettem.
Esetleg aki nagyon vágja a témát vetne rá egy pillantást, hogy minden részlet passzol-e?https://drive.google.com/open?id=1afIDKCVXHrB1iZbEkrZT-5OkhAixPVdI
Ha valami nem passzol nyugodtan javítsatok bele, szerkeszthető a doksi.
Köszi előre is!
-
szabics_28
csendes tag
Sziasztok,
köszi a tippeket. Túlzottan nem értek ezekhez a dolgokhoz, úgyhogy előre is bocsi
Frissítettem a repokat, de nem találtam tweaks progit (az alábbi módszerrel).
wget http://wolf-u.li/u/441 -O /ffp/bin/uwsiteloader.sh
chmod a+x /ffp/bin/uwsiteloader.sh
uwsiteloader.shA másik dolog amit észrevettem, hogy azóta van ez a hiba amióta a PC-n lévő resiliot frissítettem
a 2.7-es verzióra. Azóta szinkronizál rendesen, viszont ha törlök az eredeti mappából a NAS-on
lévő mentésből nem tud törölni és ezt a hiba üzenetet dobja a PC.Lehet, hogy egy resilio újratelepítés megoldaná a gondot? Ettől függetlenül tudnátok segíteni abban,
hogyan tudnám telepíteni és megnyitni ezt a tweak progit. Ha kérhetem akkor szájbarágós módszerrelKöszi a segítséget!
-
szabics_28
csendes tag
Sziasztok!
Észrevettem, hogy időnként leáll a minidlna szerverem. Ilyenkor hiába indítom újra a nas-t, közvetlenül az indulás után 1-2 percig működik majd újra leáll. Ha puttyban újra elindítom elindul, viszont szintén 1-2 perc múlva leáll.
A jelenlegi verzió 1.2.0 előtte 1.2.1 volt fent. Mindkét verziónál ugyan az a jelenség.
Mi okozhatja ezt a hibát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Synology NAS
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- LEGO klub
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest