- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Magisk
- Telefon javítás, szervíz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiroBase
csendes tag
válasz
mobilizmo #15695 üzenetére
Köszönöm!
Rámentem a frissítésre és befagyott tőle az egész, és pirsan világított rajta az egyik led, kihúztam a konektorból, újraindult és most újra felkínálta a frissítést.
Attól félek csak, hogy az ffp veszik el, illetve a time maschine mentéseim.
Szeretnék egyébként frissíteni, mert ahogy néztem belekerült, hogy magas hőmérsékleten csipog, az pedig nem lenne rossz, mert én kivettem belőle a ventiálort, mert nagyon hangos volt, és folyamatosan pörgött, de nagy melegben se volt a procija 45 fok felett, szóval szerintem nem olyan nagy gáz, ha nincs benne.
-
PiroBase
csendes tag
A napokban vettem észre, hogy van frissebb fw a nasra, érdemes fel tenni? FFP-vel használom és kicsit noob vagyok hozzá, kell valamit törölni/áthelyezni, vagy csak simán frissítek és minden marad a régiben? köszönöm!
-
PiroBase
csendes tag
Egy újabb probléma ütötte fel a fejét... Apple felhasználó vagyok, és van a NAS, eddig tökéletesen működött a Time Maschine funkció, szépen mentegette a MacBook-m változásait. Költözés után az új routerre csatlakoztatva egy ideig működött, de most 1 hete nagyjából megállt a tudomány és nem csinálja a mentést, mert nem látja az eszközt. Újraindítottam, ki-be kapcsolgattam a funkciót, a gépről töröltem, de semmi...
Az UPNP funkcióra gyanakszom, hogy amiatt nem működik, mert azt kikapcsoltam a routerben. Egyébként a router az a UPC-s technicolor, hátha valaki már járt így és tudja a megoldást...
-
PiroBase
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne a nasommal (310s), hogy eddig tökéletesen működött a tm, de most költöztem és ahogy idehoztam nem megy a letöltés, UPC net van (IPV4 címem van), portok szabadok (canyouseeme-vel csekkoltam), routeren tűzfalat kikapcsoltam, upnp-t be, és továbbra sem működik, hol lehet a probléma? Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Androidos tablet topic
- Xbox Series X|S
- VGA hiba
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- GTA VI
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest