- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok!
Én i-data/md0/download-ra állítottam a letöltési mappát. Két okból egyrészt mert jobban tetszik, mint a leírásban ajánlott ....video/download, másrészt először kipróbáltam a gyári torrent klienst és az ezt hozta létre. Ez persze nem érne meg egy hozzászólást. Szóval az történt, hogy a megosztásban látható download mappában sambán nincsenek ott a letöltött fájlok. Ha mc-vel megnézem, akkor az i-data/md0/ alatt ugyanazt a mappaszerkezetet látom, mint sambán, de a download mappában ott vannak a transmission-el letöltött fájlok.
Ez miért van? Hogy lehetne sambán is látni? -
rtorrent-ről nem hallott valaki telepítőt, leírást NSA320-ra?
-
Sziasztok!
Én rögtön a merevlemezre próbáltam telepíteni az ffp-t, de a programcsomagok listája nem frissül, csak a "gyári" alkalmazások vannak benne. NSA320-som van. És Linux-ban zöldfülű vagyok, bár optware-t már telepítettem routerre. Egyébként érdekelne az is, hogy rtorrent-et is lehet telepíteni, vagy csak transmission-t. A routeren rtorrentet használtam és szerettem, maradnék nála ha lehetne.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest