- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
Komolyan mondom, anno tuti valami központi geek-gamer banda imagingelhette az összes gépet magyarországon, mivel minden suliban megtaláltuk ezeket: Terep2, ElastoMania, Quake1….folytatni tudjuk azt hiszem. Tuti
-
hunluki
senior tag
Rá lehetett érezni. Nálunk is nagy számtech óra sláger volt, voltak akik nagyon pro módon tolták, de igazából kis időt rászántál akkor egész ügyes voltál benne. Persze az közelében se volt a pro speedrunnerek által művelt dolgokhoz de azért pályákat végig lehetett vinni.
Hasonló suliskill volt a worms-ben a ninja rope. Volt haverom aki minden kör minden másodpercét kihasználta és olyanokat csinált hogy csak pislogtunk. Meg persze voltak epic fail-ek is amikor rope-ot rövidre húzva bepörgetted magad hogy el tudj lendülni valahová, ha azt elméred simán repültél a pályáról. Párszor megtörtént
-
30z.Samu
titán
válasz
HELLAFLUSH #24 üzenetére
Így van, de az alma húsa is csillogjon!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
Imádtuk középsuliba. Floppyn csereberéltük a replay-eket. És a Mopo (WR) időket, próbáltuk
megdöntenimegközelíteni.
Nekem a piping nem ment benne soha, az szerintem már a legkomolyabb szint. [link] -
draco31
veterán
Nintendora nincs? Bár az túl drága falhoz vágni
-
Busterftw
nagyúr
A videoban meg nem a remastered valtozat lathato, ugye?
-
30z.Samu
titán
válasz
HELLAFLUSH #9 üzenetére
Nem hiszem.
-
DeFranco
nagyúr
nem vagyok egy skillfag, nem szeretem ha egy játék célja valóban a szivatás (rád nézek super meat boy, rád nézek cuphead), sőt, nekem a "nintendo-nehéz" játékok is túl nehezek, de szerintem az elma nem volt sem kifejezetten szivatós, sem kifejezetten nehéz.
még most, 40+-osan, napi max. 30-40 perc játékidő rendelkezésre állásával is simán végig tudtam csinálni az összes pályát pár hete.
kell hozzá minimális kitartás meg céltudatosság de semmivel nem több mint az életben kb. bármihez, ami legalább annyi kihívást jelent mint egy érettségi.
-
rdt89
addikt
Mindenképp megveszem
-
HELLAFLUSH
őstag
Kontrollerel könnyebb lesz majd játszani szerintetek?
-
Bencus88
nagyúr
Emlékszem mi anno rátettük a tanárom fejét, aztán egyszerre mindenki ezt játszotta😂 Volt is nagy meglepi mikor egy másik tanár felismerte a kollégát
-
anulu
félisten
megláttam a játék címét, és valami régről maradt idegrángás vette kezdetét. ennyit játékon szerintem sem addig sem azóta nem anyáztam...
-
Mennyi számtek óra ment el ezzel...
-
-
2018
senior tag
Gagyi és idegölő játék volt ez.
Csakazértis 50x újrakezdeni a valójában full copató szándékosan túl nehézre tervezett pályákat, valójában öncopatás.
-
30z.Samu
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Hori Racing Wheel Overdrive
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Playstation 5 lemezes + gyári kontroller töltő dokk eladó (CFI-1116A)
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest