- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibor_560sec
aktív tag
Konzervativ ...
-
*Ropi*
félisten
(#21) pip: Nekem FDDR3-am van ugyanilyen felfele néző USB-kkel, nem nagyon gyűjti a port. Néha dugás előtt belefújok, az elég.
(#25) .mf: Azért nem mondanám egy hangos háznak. 10 db 14 cm-es Noctua ventillátor teker benne és nem hallod, hogy be van kapcsolva a gép.
Zajtesztet nem tudok róla mutatni, mert nem volt mit felvenni.
(#28) daa-raa: A FDDR3-ban nincsen hely belső radiátornak, csak 2 venti van az előlapban.
(#39) wsvap: Akkor még drágább is, mint a FDDR3, mert azt 35k-ért vettem itt a Hardveraprón.
-
wsvap
csendes tag
Bejön, de az a 40k sok érte
-
Lewzke
őstag
Egyszerű és szép ház.
-
Pepe78
őstag
Elegáns!
Kicsit koppintásnak érzem, de nem rossz. -
waithEard
őstag
Szép, minimalista. Jó ilyeneket is látni a "gamer" giccsek között néha...
-
franconero
csendes tag
Nem semmi, egy az egyben Fractal Design Define R4!
Fel lehetne adni az újságban a gyerekoldalon feladatként, hogy találd meg a különbségeket a 2 képen!
Amit én találtam:
- 2 helyett 1 USB 2.0
- 2 helyett 3 5.25-ös meghajtóhely (ha ezt előbb látom, lehet ezt veszem)
- Ventik a vinyó mögött
- Keskenyebbnek tűnik egy kicsit
- Ajtó csak felül az 5.25-ös helyek előtt -
Egyedül a HDD keret mögé szerelhető duál radi szimpatikus ilyet nem nagyon látni.
Igen, gyakorlati haszna. értelme nincs, csak felfűti a házat, valóban "szimpatikus".
Az meg, hogy neked nem tetszik a minimalista dizájn, egyáltalán nem probléma, úgyis annyi csili-vili "gémer" ház van a piacon, hogy szerintem nyugodtan tudsz közülük válogatni. -
válasz
Ł-IceRocK-Ł #15 üzenetére
Olyan szó nincs, hogy randa
A ház egyébként pofás
-
M@trixfan
addikt
Műszakilag egész jónak tűnik, remélem a zajszigetelés is számít ezekben. Aztal alá téve rendben van az eleje, de nem ártana ennek sem az anyagminőségen javítani.
-
.mf
veterán
Még mindig inkább Antec.
Rengeteg részmegoldása bénább, mint a régi etalon P180, pl. a puha gumi rezgéselnyelő tappancsok helyett nulla tompítású fém; illetve a többrétegű hangtompított oldalfal helyett egy lyuggatott fémlap. Ez is, és a Fractal R3 is, amit ez másol, a régi Antec Performance szériához továbbra sem érnek fel. -
Graphics
Jómunkásember
Igen, sajnos ha befűti a radiátort akkor nem épp a legjobb, viszont felfelé még jó lehet, középre csak ventiket tennék viszont oda jó lett volna egy push-to-pull a vinyóknak...
De a kezdeményezés jó, remélhetőleg kellemesen szabják az árat, de én is egy Silencio-ra pályázok, vagy a Centurion-t beszivacsozom
-
sing1ep1ayer
őstag
Igényes cucc - ez nem lesz olcsó.
-
Sotho
őstag
Kár hogy semmi értelme a középre szerelt radinak.
-
pip
aktív tag
a felfele nezo usb csatlakozok nem gyujtenek be minden port/mocskot? Valakainek van ilyen tapasztalata?
-
Nem rossz, sőt, kifejezetten szimpatikus, de azért nem egy Obsidian D550.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Annyira letisztult hogy már randa lett.
-
kromatika
veterán
komoly kuckó.tetszik.
-
-
jocek91
aktív tag
+1
Mostanában pedig ezek a "letisztult, szép" házak. Semmi szép nincs ebben egyszerű doboz kinézet meg talán itt ott szálcsiszoltnak látszó felület. De majd mindjárt jönnek a minimalisták és meg mondják itt a frankót.
Egyedül a HDD keret mögé szerelhető duál radi szimpatikus ilyet nem nagyon látni.
-
*Ropi*
félisten
Számomra erősen Fractal Design Define R3 koppintásnak tűnik (a dupla ajtót és a 3 db 5,25" helyet és néhány apróságot leszámítva). Viszont ha olyan jó (vagy jobb), mint ez, akkor elgondolkozom a váltáson (pont az a +1 darab 5,25"-ös hely kellene).
-
Angel1981
veterán
Nagyon emlékeztet az Antec Performance szériára - szép munka!
Az árára kíváncsi lennék! -
szilagyiv
senior tag
Hihetetlenül-borzasztóan-unalmasan tucatház küllemű, de a részletmegoldások szimpatikusak!
-
vince
őstag
Jópofa, kíváncsi vagyok az árára. bár a nemrég beszerzett CM Silencio 550 miatt a pénzügyminisztérium egy ideig letiltott mindenféle ezirányú "hóbortot"
-
McDog
aktív tag
Szép, elegáns ház.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest