Bemutatkozott a Nubia Red Magic 3S

A gamer közösség kedvére próbáltak tenni a Snapdragon 855+-szal, az UFS 3.0-s tárolóval, a frissített hűtési rendszerrel és a 90 Hz-es képfrissítési rátával.

A ZTE már a Snapdragon 855+ bejelentése után megragadta az alkalmat, hogy bejelentse, ők is hoznak mobilt az új platformra, méghozzá a játékosoknak szánt Nubia Red Magic-széria 3S nevű tagjával, ami értelemszerűen csak egy kisebb frissítést jelent az eredeti Red Magic 3-hoz képest.


[+]

Hardveresen odatették magukat, hiszen nem csak a 2,96 GHz-es Kryo 485-öt és 672 MHz-s Adreno 640 grafikus gyorsítót kínáló Qualcomm Snapdragon 855+-t tették bele a maga 7 nanométeres node-ján, hanem társítottak hozzá egy 256 GB-os UFS 3.0-s tárolót, egy újratervezett, ventilátorral is kiegészített folyadékhűtési technológiát, illetve egy 90 Hz-s képfrissítésű, 6,65 hüvelykes Full HD+ AMOLED kijelzőt, 19,5:9-es képaránnyal. RAM-ból 8 vagy 12 GB érhető el.


[+]

A készülékház a formáival, a ledjeivel egyértelműen jelzi a kategóriát, ráadásul az oldalán megmaradtak az érintésérzékeny triggerek, amik a kontrollerhez szokott kezeknek jelenthetnek extra kényelmet. A hátlapra került az ujjlenyomat-olvasó, egyébként játékoknál ez is bevethető, mint beviteli forrás. A hátlapra szimpla kamera került, a Sony 48 megapixeles IMX586 szenzora előtt f/1,7-es apertúrájú optika figyel, egy aprócska vakuval mellette. Hagyományos, szűk kávás kialakításához előlapi hangszórók tartoznak, illetve egy 16 megapixeles szelfikamera is helyet kapott rajta.


[+]

A tartós játékélményt az 5000 mAh-s akkumulátor próbálja garantálni, ha mégis idő előtt lemerülne, 27W-os gyorstöltést vethetünk be a gyors regenerálódáshoz. RedMagic OS 2.1 fut rajta, természetesen az Android Pie alapjain. Kínában szeptember 9-től elérhető a termék, indulóára 125 000 forint körülinek megfelelő jüan. A Red Magic 3 jelenleg is kapható Európában, úgyhogy jó eséllyel így lesz ez az utóddal is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés