- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski #13 üzenetére
Egy phabletet és egy mainstream telefont. Ez ugyan kettő, de más kategóriában. A Sony csinálta azt évekig, hogy két telefont adott ki, azonos kategóriában.
tibcsi0407: Szerintem az OP-nak nem is igazán célja komoly szereplővé nőni. De arra kíváncsi leszek, hogy ha majd nyit a Vivo vagy Oppo, akkor mi lesz a márkával, és hogy pozicionálják a termékeiket (úgy hárman).
-
tibcsi0407
félisten
válasz
MikeWazowski #16 üzenetére
Én nem a Sonyról beszélek, hanem a Samu és Huawei is ezt csinálja kommentedre reflektáltam.
A Sony-t én már nem nagyon látom tényezőnek a piacon (ahogy a Oneplus sem az, mondom ezt Oneplus 5 tulajként). Lehet, hogy ez a termékstratégia nem f*sza? -
tibcsi0407
félisten
válasz
MikeWazowski #13 üzenetére
Egy időben lehet többet is, de akkor lehet választani, nem 3-4 hónap múlva köpnek szemen, amikor már megvetted..
Viszont a P-széria és a Mate széria más kategória. Ugyanígy a Samsung is két méretben adja ki egyszerre és a Note más kategória. -
Obyboy
addikt
válasz
MikeWazowski #3 üzenetére
Valljuk be azért úgy nem nehéz ha "házon belül" elkészül egy új modell (Jelen esetben: vivo x20) és csak azt bújtatják OP köntösbe, OOS-sel a fedélzetén.
-
Fin10
tag
válasz
MikeWazowski #3 üzenetére
Júniusban jelent meg az 5, de tényleg nem volt hosszú életű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest