- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Kit érdekel?! Eddig sem az volt a baj, hogy nem erősebb az aktuális csúcs Snapihoz képest, hanem az, hogy gyenge volt az IGP a CPU részhez képest. Ez is már bőven elég lesz már játékra is. Ugyan milyen játék is jött ki, ami kihasználná akár az S821-et?
Személy szerint engem eddig sem bántott annyira a dolog és valószínű Honor 8-ra váltok.
-
mackoapo11
aktív tag
Nem akarlak megbántani,de a két telefon között 60 ezer forint különbség van,tehát a két teló nem ugyan az a kategória!!! Az meg már csak hab a tortán,hogy a P9-ben FullHD,az S7-ben meg QHD felbontás van .Tehát sebességben észre se lehet venni a különbséget
-
-
kcsa
veterán
Így is lesz, utóbbi évek tendenciája alapján Mate sorozat jön az új SOC-al, és P sorozat jön az emelt órajelű finomított változattal.
De még mindig egy olyan, jövőben megjelenő soc-ra hivatkozol, ami pletyka szintjén létezik csak. Mivel jövőbeli csúcsmodell, nyilván erősebb lesz mint a jelenlegiek, erre hivatkozni pont olyan, mint amit én hoztam fel: annál meg erősebb lesz (valószínűleg) a 970.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest