Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
Viktor0610 #15 üzenetére
Nem írtam oda, hogy szolgáltatói kínálatba nem került be a 12X
-
-
Aryon87
félisten
Egész jónak ígérkezik ez a modell is. Ha már a 12X nem jött hozzánk, hátha a Lite jön...
-
Oltári nagy szerencse, hogy mindenkinek más az ízlése, mást tart jónak, megfelelőnek.
Képzeld el, hogy mi lenne, ha mindenki ugyanazt tartaná jónak, minden egyes mobiltelefon vásárló egy 6,4 coll képátlójú, 1080x2400 pixel felbontású, lapos amoled kijelzős, sötétszürke színű, Snapdragon 778G processzorral felszerelt 8/128 GB memóriás, 5000 mAh-s akkuval ellátott, 64/16/8 mpx kamerás telefont lenne csak hajlandó megvásárolni
-
-
DDA40X
aktív tag
válasz
Donki Hóte #3 üzenetére
Ezt már sokadjára írod, hogy be kell látni. Szerintem meg nem kell. Szerintem nem jó.
Nekem az van, de nem szeretem. Olyanra vágyom, ami lapos. Fóliát is könnyebb rátenni. A kezem sem cseszegeti a szélét, amikor egy kézzel használom. És szerintem szebb is. De ez szubjektív. Azt hittem megszokom, de nem. 3 és fél év alatt sem sikerült megszeretnem. -
-
Azé az furcsa, h a képen a Lite 12 fent lent keskenyebb a kávája mint a csúcsmodellnek, nem létezik.
-
odani
tag
De hol a 12 Mini??
Mi 9 SE-met mire cserélem? Mondjuk leginkább semmire nem akarom, imádom.
-
Solten
őstag
"Best-buy"-gyanus.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Donki Hóte #3 üzenetére
Nekem is lekerekített van, és nem szeretem.
Csak az a szívás, hogy nekem a kamera az egyik legfontosabb hardver (és szükségem van normális telére a sok vacak makro helyett). Ilyen mobil meg szinte csak a felső kategóriában (nettó 300e Ft felett) van jelen, lekerekített kijelzővel. -
-
Bár én középen nem szeretem a lyukat, (legalább is telefonnál nem
) de ez ge*i jól néz ki ezekkel a vékony kávákkal.
-
Ha megkapja az OIS-t, hatalmas plusz. A 11 Lite 5G NE nagyon jó készülék, gyakorlatilag csupán ennyi hiányzott belőle, hogy közel tökéletes középkategóriás telefon legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi 11 Lite 5G NE kaphat új kasztnit és új nevet Xiaomi 12 Lite néven.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest