- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Valahogy el kell majd adni a következő meg az azutáni terméket is, szóval biztos nem lesz temetve a tech.
Mai telefonok esetében már nem igazán tudnak olyat villantani, ami miatt megérné váltani.
Én is elvagyok a lassan 2 éves telefonommal és mai S10 se tud annyival többet, hogy cserélnék bármire.Gyártók dolga, meg hogy olyat készítsenek, amire azt hsized szükséged van és cseréled a készülékedet.
-
joey04
titán
Egyrészről nem tudom miért kell örülni annak, hogy a Samsungnál fordul elő, másrészről meg ez valóban bétás még, meg korai, meg "ilyenek". Nem is értem hogy gondolhatod, hogy egy újfajta cucc első verziója hibátlan lesz. A legközelebbi példa az üveg alá pakolt ujjlenyomat-olvasó. Azok sem olyan jók még, mint a hagyományos társaik, pedig azon már reszeltek is.
-
Pete55555
addikt
Nem jött be, nem úgy szokták..
3,2,1 - így....És lehet azzal a f*szsággal jönni, hogy jaj hát de így fejlődik a technológia... Stb. Rendben, fejlődjön. Fejlesszék ki teszteljék le, aztán ha 10-ből 8 nem romlik el 2 nap alatt akkor sózzák rá a parasztra 600.000-ért.
Ennyi pénzért én nem leszek béta - mit béta, alfa tesztelni!Szerk.: Ja, ha az egész dolog azért van, mert lehuztak a fóliát, akkor meg van a véleményem a profi tesztelőkről...
-
Juhaszatti
addikt
Direkt fogalmaztam így, mert azért nagyon más célközönségnek szól a 2 telefon. Más méretkategória, a P20-ban az A50-hez képest nincs jack, micro SD, 5.0 Bluetooth, kisebb az akksi, "csak" IPS, viszont van notch, szóval designban is markánsan eltérnek.
Valószínűleg fordítva is lehet egy ilyen listát írni, szóval nagyon nagyon másnak szól a 2 telefon, egyéni preferencia kérdése hogy kinek mire van szüksége.Nem egymás alternatívái ezek, ezért is érdekes is hogy 2 ennyire különböző mobil közül választott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ALIENWARE Area-51 R5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest