- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
Jómagam közel sem vagyok nagyszülő korú, és jól is látok, nem rettent a bonyolultabb kezelés... (Ja, bocs, a bonyolult kezelést utálom, a sok funkció nem rettent, ha értitek, mi a különbség.)
Ami alapkövetelmény nálam:
1. a gombok legyenek elég nagyok, hogy kényelmesen lehessen nyomkodni a telefont,
2. ne legyen vékony a telefon, illetve ne legyen az éle túlságosan lekerekítve. Egyszerűen gyűlölöm, ha kicsúszik a kezemből. (Szerintem egyébként a gyártók gusztustalan kreálmánya ez a divathóbort: így biztosítják a gyakori készülékcserét. Mi másra utalhatna az, hogy sokszor még direkte síkos fémborítást is kap a burkolat az élénél?))Nagyon nagyok az igényeim? Továbbá nagyon egyedül vagyok velük?
Valahogy úgy érzem, van azért olyan vásárlói réteg is, amelyik - hozzám hasonlóan - nem akar lemondani a modern készülékek funkcióiról (magyarul ne nézzék azért hülyének/fogyatékosnak/...nagyinak), de a normális emberi anatómiához passzoló, azzal biztonságosan kezelhető készülékre vágyik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Több darab Zebra MC67NA PDA/vonalkódolvasó eladó
- Sharp GX30 - A ritka i változat - GX30i - Dobozos
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
- Motorola GLEAM Plus WX308 - ÚJ - Kinyitható - Nyomógombos
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest