- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit rossz, hogy minden kérdést támadásnak vesztek, mert most ahogy elkezdem belakni, jönnek sorban a kérdéseim, ami szerintem épp ebben a topikban lehetne jó, ha minden lépés szóba kerülne. Lehet nem értitek, de valóban azért raktam fel, hogy amit tapasztalok vagy nem értek, azt megosszam egy ezzel foglalkozó írás hozzászólásiban. Szerintem kifejezetten érdekes lett volna, de ez a wines flame légkör......
Tényleg csak én gondoltam, hogy mindent részletekbe menően ki lehetne itt tárgyalni?
Ez az MX csomagtelepítő érdekelt volna, ami pkexec alapú, de közben van Synaptic is.....na jó, hagyom a fenébe, majd rájövök, mi miért van. Azt hittem egy ennyire népszerű disztróval kapcsolatosan sokakat érdekelnek a részletek is. Azért köszi ezt a lightosabb segítőkészséget is.
Utolsó kérdésem, tudtok olyan fórumot, ahol foglalkoznak az MX-szel magyar nyelven? Sajna a saját fóruma......
Új hozzászólás Aktív témák
- 13600 k
- Asztali PC , i7 6700 , RTX 2060 , 32GB DDR4 , 240GB SSD , 500GB HDD
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest