Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Kellemesen gyorsnak tűnik az Android.. igazából másról kár vitatkozni mert a vas a gyártókon múlik, úgyszintén a rátehető szoftverek a közösségen. (egyébként én el tudnám képzelni ezt a modellt is magamnak, Palm-os beütése tényleg első ránézésre) Tetszik és várom mennyire terjed el az Android
Nagyon örülnék ha lenne elviselhető árban erre építő mobil (mint pl. a Samsung i200 windows-mobile-for-the-masses elképzelése)
-
törölt tag
a gép majdnem ugyanolyan, mint az új Palm-ok
nem szép, de meg lehet szokni.
amúgy végülis most mikor fog jönni az a Google mobil? és egyáltalán milyen tudásra lehet számítani, illetve egyetlen telefonról beszélünk, vagy esetleg egy különböző szegmensekbe pozícionált termékcsaládról?
-
gliskard
senior tag
úrak, ez egy lehetöség. Nem igy fognak kinézni a telefonok, ez egy müködö prototipus!
(megjegyzem én együtt tudnék élni vele, ha funkciónálisan nem kell nagyon megalkudni.) -
bolondember
MODERÁTOR
Shim-nek van igaza, ne a készüléket nézzétek...
A felvétel alapján elég gyorsnak tűnik - és gondolom inkább béta még, mint kész, tehát lesz (lehet) még gyorsabb is...
-
moma
őstag
szerintem nem rossz a forma sem. olyan egyszerű kis teló.
-
Shim
őstag
Az, hogy maga a prototípus hogy néz ki, legkevésbé sem érdekes, itt az Android platform a lényeg.
-
Enjoy
addikt
Nagyon eröltetett a forma, s ezt még megfejelték egy fehér apple style-lal
-
Jadro
veterán
Lehet hogy okos, de nem szép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik