- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Fotók, videók mobillal
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
m4rc!
őstag
válasz
horvathkrisz #12 üzenetére
Látom te még mindig itt trollkodsz..
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
s3nsitivity #13 üzenetére
Dehogy. SJ4000.
De most van egy új favoritom, a HTC RE. Kaptunk egy ilyen izét és amennyire lesajnáltam eddig, annyira király egyébként. Egyszerű, ötletes, jó minőségű, poénos. -
horvathkrisz
addikt
"Hi, do you have somethinges?" - és ekkor a kezébe nyomott egy ekit...
-
Bog
HÁZIGAZDA
Az a telefonos mount nem rossz, de a nagylátószög azért nagyon kell, különben semmi nem látszik a cuccokból, amikhez odalépek.
Jövőre veszünk egy GoPro-t és cső, vagy a Xiaomi új akciókameráját szerezzük be. Az a baj, hogy az SJ4000 sokkal gyengébb, mint ahogyan hirdeti magát -
Romvr
őstag
Nem kötekedésből de egy iPhone 5c, MoviePro alkalmazás, Stabilization ON, és kenterbe veri a legtöbb OIS megoldást. Én is azt használom mindig.
Vagy tovább haladva ezen a vonalon iPhone 6+, abban van OIS gyárilag.szerk.: Na meg egy ilyen még hozzá: [link]
Csak gondoltam szólok
-
Valzor
aktív tag
Király, jó ötlet kicsit feldobni a monoton MWC-s napokat
-
lndvljs
csendes tag
Ha már mobiltelefonokkal foglalkoztok, nem tudnátok valami normális telefonnal videózni, mondjuk amiben van képstabilizátor?!
-
TRIvidore
tag
Fun factor rullz
-
Garada
őstag
Brutális helyszíneket jó viszont látni legalább videó formájában ha már élőben nem lehet ott az ember.
-
Matada2.3
veterán
Jaj, de szeretem ezeket a videókat, legalább be tudok tekinteni a reallife MWC-be. Köszönjük Bog.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Jogász topic
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Crypto Trade
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- PlayStation 2 /Két karral!/Játékokkal!/Memórikártyával!/HDMI Átalakítóval!
- PS4 Slim
- Eladó Xbox One + Kinect +2 kontrollerrel!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 570 8GB, Ryzen 5 1600, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok (38)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest