- iPhone topik
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Elindult a One UI 8 frissítés
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
m4rc!
őstag
válasz
horvathkrisz #12 üzenetére
Látom te még mindig itt trollkodsz..
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
s3nsitivity #13 üzenetére
Dehogy. SJ4000.
De most van egy új favoritom, a HTC RE. Kaptunk egy ilyen izét és amennyire lesajnáltam eddig, annyira király egyébként. Egyszerű, ötletes, jó minőségű, poénos. -
horvathkrisz
addikt
"Hi, do you have somethinges?" - és ekkor a kezébe nyomott egy ekit...
-
Bog
HÁZIGAZDA
Az a telefonos mount nem rossz, de a nagylátószög azért nagyon kell, különben semmi nem látszik a cuccokból, amikhez odalépek.
Jövőre veszünk egy GoPro-t és cső, vagy a Xiaomi új akciókameráját szerezzük be. Az a baj, hogy az SJ4000 sokkal gyengébb, mint ahogyan hirdeti magát -
Romvr
őstag
Nem kötekedésből de egy iPhone 5c, MoviePro alkalmazás, Stabilization ON, és kenterbe veri a legtöbb OIS megoldást. Én is azt használom mindig.
Vagy tovább haladva ezen a vonalon iPhone 6+, abban van OIS gyárilag.szerk.: Na meg egy ilyen még hozzá: [link]
Csak gondoltam szólok
-
Valzor
aktív tag
Király, jó ötlet kicsit feldobni a monoton MWC-s napokat
-
lndvljs
csendes tag
Ha már mobiltelefonokkal foglalkoztok, nem tudnátok valami normális telefonnal videózni, mondjuk amiben van képstabilizátor?!
-
TRIvidore
tag
Fun factor rullz
-
Garada
őstag
Brutális helyszíneket jó viszont látni legalább videó formájában ha már élőben nem lehet ott az ember.
-
Matada2.3
veterán
Jaj, de szeretem ezeket a videókat, legalább be tudok tekinteni a reallife MWC-be. Köszönjük Bog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest