- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #30 üzenetére
Ezt már nem akartam, de így van sajnos.
Kihagytam még a Nokiát. De inkább nem fejtem ki, hogy mit gondolok. Engem nem nyűgöztek le, amit meg a 3310-el csináltak inkább volt gusztustalan mint parádés.
-
Xaels
félisten
1. BB: a Mercury/KeyOne pofás készülék lett, nekem például hiányzik a fizikai qwerty csak nem ebben a formában. Talán ez volt az MWC legegyedibb telefonja.
2. LG: a G6-nál majdnem kimaxolták a kijelzőt, de ez majd tartós használat alatt fog kiderülni, hogy sült el. Ezt leszámítva semmi új nem volt a nap alatt. A fényes hátlapért kapnak egy taslit.
3. Huawei: P10 family, előre került ujjlenyomat olvasó, pici finomhangolás de szvsz dögunalom és amatőr sajtótájékoztató.
4. HTC: UUUUU mekkora kapufa... A fényes rettenet itt is meg van.
5.Sony: nincs sok új dolog, de a kamera és a RAM fel lett kicsit húzva a sima XZ-hez képest. Premiumnál ők is jönnek vissza az üveggel, hogy a p*csa...
6. Kicsi kínaiak: semmi fejlesztés csak tolják a specifikációkat az égbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol Screenshot
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged