- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
slimshady
senior tag
Kár értük.
-
Mercel
senior tag
Ez a cucc úgy néz ki mint a több mint 3 éves BlackBerry Z10, csak kicsit nagyobb és androidos.
Oké elcsúsztak, de az alapvető poént sem értem - mitől volt ez akár két éve is menő?
Volt valami speckója?
Jó , Elolvastam a tavalyi hírt, hát ettől két éve se dobtam volna egy hátast. -
Postas99
őstag
Azért az a messaging ikon inkább KitKat ikonkészlet a levelezéssel együtt. Akárhogy is nézem.
-
válasz
szupermacs #11 üzenetére
Kell az IndieGoGo pénzgyűjtés, egy kellően hatásos bemutatkozó videó (szerintem ehhez fel lehetne használni a SWAT KATS intrót, csak a beöltözés után nem az F-14 wannabe gépbe pattannának be, hanem előkapnák a SWATPHONE-t a zsebükből), és természetesen nagyon jó hardware-t kellene összehozni (Snapdragon 855, 16GB RAM, 1TB háttértár) nagyon jó áron (max. 500 euró).
Tuti mindenki lájkolná...
-
Tomi_Ohl
veterán
Erre két emojival lehet reagálni:
és
.
-
szupermacs
veterán
Jövőre én is kijutnék, ha megígérném de tényleg nagyon komolyan megígérném a szupermacsphonet?
-
hemaka
nagyúr
Biztos jo sokat el tudnanak adni belole, mindjuk ha vissza mennenk 10 evet az idoben.
-
Especiel a Yotaphone nem "leves" kategória, már a második reinkarnációját is megélte tavaly, sőt, még az MA is tesztelte...
-
kriver
tag
Emékészkem a 2 évvel ezelőtti hírre. Érdekesnek tartottam, vártam, Már a tavalyi mellébeszélés után gondoltam, hogy ez akkor bukta. Akár a Modu, és tucatnyi beharangozott újítás. A cím elolvasása után kapásból a "Jéé, ezek még nem adták fel? Kicsit koros már a hardver, nem? Mi a ráknak vannak kint az MWC-n egyáltalán?" kérdések merültek fel bennem. Megy ez is a levesbe, mint a Blackphone, vagy a yotaphone.
-
Vaporware....
A vicc az, hogy a honlapjuk is 2015-ben ragadt. Sőt, akkor ezek szerint még csak frissíteni sem frissítették, hiszen ott még MM van android főverziónak megnevezve...
Az IndieGoGo kampány kommentjei tele vannak olyan üzenetekkel, hogy X ideje kértek refund-ot, de semmi hatása nem volt...
-
Xaels
félisten
Nem ők voltak akikre itt a fórumon is messiásként tekintettek sokan?
-
Matada2.3
veterán
Hogyan jutottak ki a "semmivel" 3 évig simultán MWC-re?
-
Már ne eroltessek... Elment a hajó..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest