- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Erősebb zajszűrést ad ismerős formában a Galaxy Buds 2 Pro
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
slimshady
senior tag
Kár értük.
-
Mercel
senior tag
Ez a cucc úgy néz ki mint a több mint 3 éves BlackBerry Z10, csak kicsit nagyobb és androidos.
Oké elcsúsztak, de az alapvető poént sem értem - mitől volt ez akár két éve is menő?
Volt valami speckója?
Jó , Elolvastam a tavalyi hírt, hát ettől két éve se dobtam volna egy hátast. -
Postas99
őstag
Azért az a messaging ikon inkább KitKat ikonkészlet a levelezéssel együtt. Akárhogy is nézem.
-
Cifu
félisten
válasz
szupermacs #11 üzenetére
Kell az IndieGoGo pénzgyűjtés, egy kellően hatásos bemutatkozó videó (szerintem ehhez fel lehetne használni a SWAT KATS intrót, csak a beöltözés után nem az F-14 wannabe gépbe pattannának be, hanem előkapnák a SWATPHONE-t a zsebükből), és természetesen nagyon jó hardware-t kellene összehozni (Snapdragon 855, 16GB RAM, 1TB háttértár) nagyon jó áron (max. 500 euró).
Tuti mindenki lájkolná...
-
Tomi_Ohl
veterán
Erre két emojival lehet reagálni:
és
.
-
szupermacs
veterán
Jövőre én is kijutnék, ha megígérném de tényleg nagyon komolyan megígérném a szupermacsphonet?
-
hemaka
nagyúr
Biztos jo sokat el tudnanak adni belole, mindjuk ha vissza mennenk 10 evet az idoben.
-
Cifu
félisten
Especiel a Yotaphone nem "leves" kategória, már a második reinkarnációját is megélte tavaly, sőt, még az MA is tesztelte...
-
kriver
tag
Emékészkem a 2 évvel ezelőtti hírre. Érdekesnek tartottam, vártam, Már a tavalyi mellébeszélés után gondoltam, hogy ez akkor bukta. Akár a Modu, és tucatnyi beharangozott újítás. A cím elolvasása után kapásból a "Jéé, ezek még nem adták fel? Kicsit koros már a hardver, nem? Mi a ráknak vannak kint az MWC-n egyáltalán?" kérdések merültek fel bennem. Megy ez is a levesbe, mint a Blackphone, vagy a yotaphone.
-
Cifu
félisten
Vaporware....
A vicc az, hogy a honlapjuk is 2015-ben ragadt. Sőt, akkor ezek szerint még csak frissíteni sem frissítették, hiszen ott még MM van android főverziónak megnevezve...
Az IndieGoGo kampány kommentjei tele vannak olyan üzenetekkel, hogy X ideje kértek refund-ot, de semmi hatása nem volt...
-
Xaels
félisten
Nem ők voltak akikre itt a fórumon is messiásként tekintettek sokan?
-
Matada2.3
veterán
Hogyan jutottak ki a "semmivel" 3 évig simultán MWC-re?
-
Graphics
Jómunkásember
Már ne eroltessek... Elment a hajó..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Windows 10
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Erősebb zajszűrést ad ismerős formában a Galaxy Buds 2 Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR